Neovisni novinarski portal
7.5.2021.
Kut: azimut
Punčke (foto Facebook Punčke)

Punčke:
Oproštajni oproštaj u Azimutu

Punčke (foto Facebook Punčke)

Punčke u Azimutu. I to posljednji put na zadnjoj, ultimativnoj, posljednjoj i oproštajnoj europskoj turneji, jer jedna članica vinkovačkog banda odlazi iz Hrvatske. Koncert tj. oproštajni oproštaj je sutra, 31.svibnja 2019.  u šibenskom klubu Azimut.

-Nakon 12 godina vrijeme je da kažemo zbogom Punčkama. Predstavljamo zadnje datume nakon kojih ćemo prestati svirati, barem za sada, iz jednostavnog razloga – Lucija se seli na drugi dio svijeta. Cijeli naš put je bio genijalan, pa budite i s nama ovih zadnjih nekoliko mjeseci, bit će ovo zadnja prilika da nas čujete i vidite uživo i nećete požaliti. Jako nam je teško, ali volimo vas sve i veliko hvala na potpori – poručile su Punčke oproštajno.

Na ovoj posljednjoj turneji nastupaju u Sloveniji, Austriji, Nizozemskoj, Njemačkoj, Hrvatskoj i u susjednim državama.

Inače, Punčke su nastale 2007. godine u Vinkovcima, a publika i glazbeni kritičari uočili su ih izlaskom prvog albuma “Sunčano s povremenom naoblakom” 2013. godine. Tri godine kasnije izdaju hvaljeni album “Ništa nije kako se čini” i kreću na turneju Europom. Posljednji EP “Valovi” snimili su početkom 2018. godine, kada su odradili i turneju po Aziji.

S jednim od najdužih popisa svirki u svom stažu koji sada broji više od 350, Punčke su nastupile na EXIT-u, Szigetu, Terraneu, odradile veliku europsku i azijsku turneju, otvarale za Queens Of The Stone Age i obilježile regionalnu scenu.

Ako se želite besplatno oprostiti od Punčki, a da ne platiite ulaznicu prijavite nam se u inbox.

Najbrži prijavitelji dobivaju gratis oproštaj.

Sretno Punčkama. 

Punčke (foto Facebook Punčke)

Tags: , , ,

VEZANE VIJESTI