Neovisni novinarski portal
27.2.2024.
BANDIĆGRAD / POLITIKA
Milan Bandić u vrtlogu laži : Optužio upravu Kina Europa da je silovanim vukovarskim ženama za tribinu naplatila 30 tisuća kuna

Milan Bandić u vrtlogu laži :
Optužio upravu Kina Europa da je silovanim vukovarskim ženama za tribinu naplatila 30 tisuća kuna

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, patološki narcis koji tvrdi da su u njega svi zaljubljeni, ili mu makar zavidni, serijski je lažljivac. To se pokazalo i u suđenju za aferu Agram iz koje je u javnost dospjela snimka njegovog brutalnog razgovora s bivšim pročelnikom Baldumom oko pogodovanja kod zapošljavanja jedne djevojke. A to se potvrđuje i u najnovijoj epizodi iz serije Bandićevih bezočnih laži u kojoj optužuje javno upravu Kina Europa, odnosno Borisa T. Matića, da je silovanim ženama Vukovara svojedobno za održavanje tribine u ovom kinu, fakturirao račun od čak 30 tisuća kuna! Kako javlja Hina, Uprava kina Europa demantirala je tu objedu uz pojašnjenje.

Boris T. Matić – foto ZFF

-Navedena neistinita tvrdnja odnosi se na premijeru filma Sunčica u organizaciji Udruge žena u domovinskom ratu koja se održala u ožujku 2014. Tada su naplaćeni uobičajeni suorganizacijski troškovi za premijeru filma u iznosu od tri tisuće kuna plus pdv. Isti iznos vraćen je Udruzi nakon usmenog zahtjeva predstavnika Grada Zagreba koji su za tu projekciju iskoristili jedan od ugovorom predviđenih gradskih termina- kaže se u reagiranju Uprave na najnoviji Bandićev prljavi “upljuvak” lansiran s današnje sjednice zagrebačke Gradske skupštine.

Navode Uprave potvrdili su i organizatori spomenute premijere u izjavi za Jutarnji list od 14. travnja, gdje se kaže da je tadašnja predsjednica Udruge žena u Domovinskom ratu, Marija Slišković, izjavila kako im je Uprava kina naplatila tri tisuće kuna za korištenje kino- dvorane, ali su im kasnije novac vratili.

Bandićeve drske laži očigledno su smišljene radi dodatnog diskreditiranja Borisa T. Matića i UO Zagreb Film Festivala, kojima je otkazao ugovor iz njemu znanih razloga i zbog samo njemu znane nove namjene kina. Što govori o razmjerima Bandićeve patologije, ali i njegove zloćudnosti. Jer, nije Milan Bandić tek klaun ili redikul kako se naoko čini, ili kakvim se ciljano predstavlja, njegova je misija puno opasnija i ovo društvo stoji puno više od podsmjeha na račun njegove karikaturalnosti.

 

Tags: , , , ,

VEZANE VIJESTI