Neovisni novinarski portal
29.3.2024.
GRAĐANI
Ilustracija: TRIS/Ziggy and friends

Iskoristi priliku:
Besplatno nauči fascinirati poslodavca i napisati životopis

Ilustracija: TRIS/Ziggy and friends

Evo zanimljivih novosti oko projekta nazvanog Iskoristi priliku o kojemu smo već ranije pisali na našim stranicama, a kojega provodi splitska Udruga ”Zdravi grad” u suradnji s partnerima iz kninske Ekološke udruga “Krka” Knin. Kako smo naveli u tekstu Bez posla si? Zgrabi priliku: Besplatno postani voćar, vinar, vrtlar, vinogradar… i putuj u Bavarsku, projekt nudi vrlo rijetku priliku dugotrajno nezaposlenim i marginaliziranim osobama sa šireg kninskog područja da potpuno besplatno nauče voćarsko-vinogradarsko-vrtlarske vještine i znanja, dobiju za to međunarodno priznatu diplomu, te kvalifikacije upisane u radnu knjižicu, ta na poslijetku odu  na besplatno putovanje u Bavarsku. No osim toga, evo sada i dodatnih besplatnih darova…

Iz Udruge Zdravi grad pozivaju na radionicu: Pisanje životopisa, kako se prijaviti na novi posao i kako razgovarati na razgovoru za posao koja će se održati na adresi Hrvatske gospodarske komore dana 31.01.2019.g. u Kninu na adresi Zvonimirova 36 s početkom u 12:30 h. Kako bi šarmirao i fascinirao poslodavce, vrlo je važno znati napisati dobar životopis, a onda i kako s njima razgovarati kad dođete na intervju za posao.

-Nezaposleni ste već neko vrijeme, nitko vam ne odgovara na Molbe za posao, teško se snalazite u samom postupku traženja novog posla, imamo riješenje za vas: Besplatna radionica: PISANJE ŽIVOTOPISA, GDJE I KAKO DOĆI DO POSLA, samo za dugotrajno nezaposlene, korisnike zajamčene minimalne naknade. Molimo sve zainteresirane da se jave u Ekološku udrugu „ Krka „ Knin, 022 664 608 ili na broj telefona 099 207 20 55. Nudimo Vam mogućnost i da se uključite na naše edukacije u sklopu projekta „ Iskoristi priliku!“ o ćemu ćemo Vas informirati na radionici. Dajte sebi priliku i naučite nešto novo, budite dio zadovljnih korisnika naših edukacija.Na radionicu su pozvani, naravno marginalizirani dugotrajno nezaposleni – pozivaju iz Zdravog grada na zdravu i besplatnu edukaciju.

Inače, program edukacija je dio projekta „Iskoristi priliku!“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014- 2020.

Ilustracija: TRIS/Ziggy and friends

 

Tags: , , , , ,

VEZANE VIJESTI