Neovisni novinarski portal
29.7.2021.
Sport
Zajednička fotografija nakon sportskih natjecanja u Udruzi sv. Bartolomej

Dani sporta u kninskoj Udruzi osoba s invaliditetom Sv. Bartolomej:
Viseća kuglana, boćanje, stolni tenis i pikado

Zajednička fotografija nakon sportskih natjecanja u Udruzi sv. Bartolomej

Povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom koji se obilježava 3. prosinca, kninska Udruga osoba s invaliditetom „Sveti Bartolomej”Knin je priredila Dane sporta, a na kojima se natjecalo udisciplinama viseća kuglana, boćanje, pikado i stolni tenis. Udruga osoba s invaliditetom „Sveti Bartolomej”Knin je humanitarno-socijalna udruga, osnovana 1999. godine koja učlanjuje osobe s invaliditetom kao  i sve fizičke i pravne osobe zainteresirane za  zaštitu i promicanje zajedničkih humanitarnih, socijalnih i zdravstvenih i drugih interesa osoba  s invaliditetom. U nastavku prenosimo objavu rezultata sa spotkih natjecanja s imenima i fotografijama s događanja.

Danas smo završili sa sportskim natjecanjima za osobe s invaliditetom i smanjene pokretljivosti koje smo nazvali DANI SPORTA a koje smo organizirali povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom 3.12.2018. godine. Sva natjecanja bila su u Poludnevnom boravku Udruge.

U ponedjeljak 26.11.2018. godine bilo je natjecanje u visećoj kuglani na kojem je bilo 20 natjecatelja. Prvo mjesto osvojio je Ante Budanko s 48 oborenih čunjeva, drugo mjesto pripalo je Josipu Horvatu s 39 oborenih čunjeva a treće Damiru Zorku s 34 oborena čunja.

U utorak 27.11.2018. godine igrao se pikado. Pobjednik u pikadu je Danijel Sučić, drugo mjesto osvojio je Dragan Crnogorac a trećeplasirani je Tomislav Jakovac.

U srijedu 28.11.2018. godine Igrao se stolni tenis. U stolnom tenisu nastupilo je 10 natjecatelja. Prvo mjesto osvojio je Tomislav Jakovac, drugo Josip Horvat a treće Danijel Sučić.

Danas 29.11.2018. godine održano je takmičenje u boćanju. Na boćanju su nastupila 4 tima u parovima. Prvo mjesto zauzeo je par Toni Tomić – Josip Grabovac, drugo Tatjana Alduk – Žanina Požega i treće Danijel Nakić – Ivan Šimunović.

Dani sporta povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom završili smo dodjelom medalja i diploma za učešće i osvojene rezultate a nakon toga nastavili smo sa zabavnim programom i ugodnim druženjem.

Dodijelili smo zahvalnicu za NAJVOLONTERA Damiru Zorku za dugogodišnje volontiranje, Anti Budanku i Tomislavu Jakovcu za VOLONTIRANJE.

Tomislav - Damir - Ante

Ovom prigodom zahvaljujemo se svim natjecateljima na učešću i osvojenim rezultatima, logistici i volonterima na podršci i pozivamo sve koji imaju volje a ovaj put nisu bili s nama da nam se pridruže drugom prigodom.

Zajednička fotografija nakon sportskih natjecanja u Udruzi sv. Bartolomej

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI