Neovisni novinarski portal
6.5.2021.
SCENA
Četiri benda večeras otvaraju četvrti T.L.M. festival

Četiri benda večeras otvaraju četvrti T.L.M. festival

Četvrto izdanje T.L.M. festivala (Too Loud Music) šibenskim Ražinama večeras će otvoriti četiri odlična izvođača, a još toliko publiku očekuje i u subotu.

– Ostali smo na istoj poziciji kao i prethodne tri godine, spremamo dva dana glazbenog programa i nastavljamo sa dobrim starin navikama; najjeftinije ulaznice, odlični bendovi i DJ-evi, opuštena i prijateljska atmosfera i vrhunska zabavica – poručuju organizatori iz Udruge Oksid.
Večeras na Too Loud Music festivalu nastupaju DJ VRH, Radio Esplendor, DJ Daboo i Carnero, dok su sutra na rasporedu Rhea, Fire in Cairo, Šank i Radioaktiv.
Ovaj festival raste polako al sigurno iz godine u godinu, pa su sukladno tome odlučili podizat razinu kvalitete festivala. Ove  godine obećavaju najbolji lineup do sada, više raznolikosti u izboru glazbenih žanrova, a osim toga planiraju djelovanje proširiti još malo, van granica samog festivala.
Tako su organizirali i neke manje događaje i manifestacije na raznim lokacijama u Ražinama kroz cili srpanj, a kulminacija svega će bit  Too Loud Music koji počinje večeras.
Ulaznice za T.L.M. festival koštaju 20 kuna, a dodatne informacije potražite na Facebook stranici.

Tags: ,

VEZANE VIJESTI