Neovisni novinarski portal
14.5.2021.
OGLAS
karnevalski luna park

Karnevalska zabava u Dalmare centru

karnevalski luna park

KARNEVALSKA ZABAVA U DALMARE CENTRU

Pozivnice su poslane i sve zvijezde dječjeg svijeta dolaze na glavni ovogodišnji događaj, karneval! Ove subote očekujemo vas u shopping centru Dalmare koji je pripremio bogat karnevalski program za vas i vaše mališane. Na jedan dan ostvarite sva svoja maštanja i postanite netko drugi – čudovište iz bajke, princeza, omiljeni lik iz crtića, super heroj… Pustite mašti na volju jer vas očekuju izbor najljepše maske i super nagrade.

Karneval ili poklade ima dugu povijest koja seže sve do ranog kršćanstva, a označava početak korizme i pripreme za Uskrs. Najvjerojatnije se razvio iz rimskih svečanosti bakanalija i luperkalija, kojima se protjerivala zima. A danas poklade označavaju vrijeme maškaranja, zabave, plesa, kostimiranja i uličnih povorki po cijeloj Hrvatskoj.

Pripremite se! Ovoga vikenda čekaju vas igre bez granica. Superman, Spužva Bob Skockani, Super Mario, Ninja Kornjača, Snjeguljica, Pantomimičar, Klaunica, Fifi, Crvenkapica i Luda znanstvenica paradirat će glavnim trgom Dalmare centra od 10.30 do 19.30 sati (s pauzom od 13 do 17 sati), gdje će se odvijati pravi karnevalski spektakl. U šatoru mašte mali će Šibenčani naići na radionicu izrade maski i kravata, a u kutku ljepote vještim potezom facepainting i hairspraying stručnjaka u sekundi će moći postati princeza ili Hulk. Čovječe ne ljuti se, gladne Ninje, utrke automobila samo su neke od društvenih igara u kojima mogu sudjelovati.

Kako svaka svečanost ima kralja i kraljicu, tako će Dalmare imati maskiranu modnu reviju u kojoj će svi natjecatelji imati priliku pokazati svoju masku i tako osvojiti titulu kralja ili kraljice karnevala.

Podsjećamo da stanovnike Knina, Drniša, Murtera i Rogoznice svake subote čeka besplatan prijevoz do Dalmarea kako bi cijeli dan uživali u kupnji i zabavi u omiljenom shopping centru. Besplatni Dalmare autobus polazi svake subote u 9 sati sa stanica navedenih mjesta, a povratak je predviđen u 18 sati sa stanice pokraj McDonald’sa.

karnevalski luna park

karnevalski luna park

Tags:

VEZANE VIJESTI