Neovisni novinarski portal
26.7.2021.
IZDVOJENO
Matija Bajlović i Ivan Ćaleta (Foto: Jozica Krnić)

Vikend u Bilicama:
Odlično pivo i rock and roll

Matija Bajlović i Ivan Ćaleta (Foto: Jozica Krnić)

U Bilicama kod Šibenika ovog će vikenda, 18. i 19. kolovoza, biti održan prvi Međunarodni Craft Beer Festival.

Na obali Prukljanskog jezera svoje će proizvode predstaviti sedam domaćih i dvije češke pivovare, najavio je Ivan Ćaleta iz organizacijskog odbora. – Program će započeti već negdje oko 18 sati, ali onako ležerno. Dakle, prvih sat vremena bit će idealno vrijeme za sve ljubitelje piva koji žele malo više naučiti o proizvodnji piva i porazgovarati s pivarima.
Matija Bajlović, još jedan od organizatora, najavio je bogat glazbeni program, čije su glavne zvijezde Belfast Food i Željko Bebek. – U petak, oko 20 sati, krenuti će DJ program, a oko 21.30 očekujemo nastup Belfast Fooda. U subotu će sve također krenuti s DJ-em, onda će nastupiti riječka grupa Pleteri, inače omiljena među bajkerskom populacijom. Na kraju nastupa Željko Bebek, a budući da će Pleteri opet izaći na binu nakon njega, očekujemo da zabava potraje do dugo u noć.
Organizatori nisu htjeli prognozirati koliko posjetitelja očekuju na prvom Craft Beer Festivalu u Bilicama, no kažu da ih raduje činjenica da interes za festival vlada ne samo u Šibeniku i okolici, već i u susjednim županijama.
U Bilicama će se predstaviti Zmajska pivovara, Varionica, Razum, Šibenska pivovara, Međimurski lepi dečki, Prvo viško pivo te češke pivovare Nachmelena Opice i Chomout.

 

Tags: , , ,

VEZANE VIJESTI