Neovisni novinarski portal
23.10.2021.
KULTURA / PLESANJE
Membrain festival 2017. – u prodaju puštene ulaznice po povlaštenim cijenama za ex YU državljane (‘domaće’)

Membrain festival 2017. – u prodaju puštene ulaznice po povlaštenim cijenama za ex YU državljane (‘domaće’)

Danas su u prodaju puštene ulaznice za drugo izdanje novog festivala underground bass kulture – Membrain festival 2017. koji se i ove godine održava u uvali Minerska u Šibenskom kanalu sv. Ante.

“Iako festival pretendira da bude ljetna meka za stranu publiku koja bi na jednom mjestu doživjela underground priču europskih klubova i mediteransku klimu u isto vrijeme, organizatori su mislili i na domaće posjetitelje iz regije”, stoji u današenjoj objavi organizacijskog tima ovog festivala. Tako se putem Entrio online sustava ( https://www.entrio.hr/event/membrain-festival-2017-4271 ) kao i prodajnih mjesta po cijeloj HR mogu kupiti ulaznice po povoljnim cijenama za ex YU državljane koje koštaju 189 kuna za festivalsku avanturu ili 69 kuna za dnevni đir.

„Ove godine smo stvarno izašli u susret domaćim posjetiteljima i cijene ulaznica spustili na najmanji mogući nivo. Jasno nam je da domaću publiku ne možemo tretirati u financijskom smislu kao ekipu iz Nizozemske i Engleske koji dolaze na festival, tako da smo se odlučili na ovaj potez koji bi trebao rezultirati uzajamnim dobrom“, kaže Davor Dedić, glavni organizator festivala, inače Splićanin koji godinama živi i radi u Nizozemskoj gdje promovira DnB kulturu.

Na drugo izdanje Membrain festivala ovo ljeto dolazi preko 50 artista iz deset europskih zemalja koji će u četiri dana na tri pozornice prodrmati nosive stijene Šibenika i srednje Dalmacije. Slavit će se underground bass kultura, a žanrovski će se ploviti niz DNB – Dubstep – Liquid – Dub – Global/Tropical i druge srodne žanrove. Za sve posjetitelje osiguran je kamp u obližnjem mjestu Zablaće a cijena boravka u njemu iznosi 80 kuna po danu. Uz bogati i kvalitetni glazbeni program Membrain festival ove godine nudi i niz dodatnih sadržaja, od turističkih ruta po Šibeniku i okolnim otocima, pa da skakanja „bungee jumping“ sa šibenskog mosta. Gastronomska ponuda festivala bit će u skladu s lokacijom i prirodnim okruženjem srednje Dalmacije, tako da će se na meniju naći domaće vino i rakija, pršut, masline, riba i drugi specijaliteti dalmatinske kuhinje.

Membrain festival 2017. održava se od 10. do 14. kolovoza a i ove godine organizira se pod okriljem šibenske udruge P.A.R.K. koju dobro poznajemo po njihovim dugogodišnjim uspješnim projektima – manifestaciji Kulturaljka i festivalu Regius.

Tags: , , ,

VEZANE VIJESTI