Neovisni novinarski portal
27.9.2021.
KULTURA / UKRATKO
Kekin, Violić, Markovina i Labrović uz FALIŠ: Pokaži da si veći domoljub od Zlatka Hasanbegovića

Kekin, Violić, Markovina i Labrović uz FALIŠ:
Pokaži da si veći domoljub od Zlatka Hasanbegovića

 

Kampanji prikupljanja sredstava za održavanje petog Festivala alternative i ljevice Šibenik, pokrenutoj 13. ožujka ove godine pod naslovom „Nemoj da fališ“, uz brojne donatore i goste ranijih izdanja, pridružuju se i javne ličnosti iz hrvatskog kulturnog života.

Među prvima su svoje poruke poslali glazbenik i kantautor Mile Kekin – i to nakon što je Hladno pivo prijateljski ustupilo glazbu za službeni spot kampanje, glumica Nina Violić, njen kolega Damir Markovina, te performer i konceptualni umjetnik Siniša Labrović.
– Fališ je festival koji promovira dijalog,  razmjenu ideja, toleranciju i sve ono što nam trenutno jako fali u hrvatskom društvu, kaže Mile Kekin. Siniša Labrović poziva: Pobijedi u sebi Ninu Obuljen, pokaži da si veći domoljub od Zlatka Hasanbegovića!

Organizatori šibenskog Festivala alternative i ljevice zahvaljuju svima koji podržavaju festival, a posebice onima koji su svojim uplatama preko platforme Indiegogo ili na žiro račun Udruge FALIŠ, za manje od deset dana osigurali 40 posto od potrebnog iznosa za održavanje petog FALIŠ-a, čija će središnja tema biti „100 godina Oktobarske revolucije“, a podtema „500 godina reformacije Crkve“.
Tags: , , , ,

VEZANE VIJESTI