Neovisni novinarski portal
23.10.2021.
UKRATKO
Prvi rođendan Tvrđave Barone

Prvi rođendan Tvrđave Barone

Za proslavu prvog rođendana na Tvrđavu Barone u ovu nedjelju, 29. siječnja, slobodan ulaz i besplatan doživljaj “proširene stvarnosti”.

– Iza nas je vrlo uspješna godina u kojoj smo organizirali razne umjetničke programe i gledali ponajbolje filmove pod zvjezdanim nebom. Naš trud opravdala je i brojka od preko 48 500 ostvarenih posjeta na tvrđavi Barone te nagrada HTZ-a za Kulturnu atrakciju godine. Uz svoj kulturno-povijesni značaj, Tvrđava se pokazala i kao vrlo uspješna platforma za poslovna događanja, predavanja, radionice – poručili su iz JU Tvrđava kulture.
Rođendansko raspoloženje žele podijeliti sa svim građanima kojima, uz slobodan ulaz nude mogućnost da besplatno dožive proširenu stvarnost koja je glavna turistička i edukativna atrakcija obnovljene tvrđave.
– Naši najmlađi prijatelji koji žele čestitati rođendan Baroneu mogu nam se pridružiti za vikend (28. i 29. siječnja) od 10 h na kreativnim radionicama Čestitaj prvi. U gastro-kulturnom centru osmišljena je slavljenička ponuda po promotivnim cijenama. Za soundtrack i dobro raspoloženje pobrinut će se Grupa Fenix – obavještavaju iz JU Tvrđava kulture.
U gastro-kulturnom centru osmišljena je slavljenička ponuda po promotivnim cijenama, a za soundtrack i dobro raspoloženje pobrinut će se Grupa Fenix.
Od 28. siječnja do 28. veljače traje promotivno razdoblje u kojem za svako produženje članstva ili novo učlanjenje u Klubu prijatelja vraćaju pola članarine odnosno 25 kuna od individualne članske ili 55 kuna od obiteljske članske iskaznice i to u obliku poklon bona koji se može potrošiti u suvenir shopu tvrđave Barone.
Tags: , ,

VEZANE VIJESTI