Neovisni novinarski portal
29.3.2024.
SCENA / UKRATKO
Odbrojavanje do novog underground Membrain festivala

Odbrojavanje do novog underground Membrain festivala

Preko 60 izvođača iz 13 zemalja Europe dolazi u Šibenik, točnije u uvalu Minerska, kako bi slavilo bass kulturu u sklopu novog Membrain festivala.

minerska

Od 18. do 21. kolovoza na prostoru napuštenog bivšeg vojnog kompleksa nastupit će neki od najeminentnijih bass underground imena današnjice. Atmosferu bass partija iz klubova u Londonu, Amsterdamu i Parizu u kombinaciji s mediteranskim doživljajem Šibenika prezentirat će Hybrid Minds, Sub Zero, NCT, DJ Levela, Jaydan, T and Sugah, Numa Crew i mnogi drugi.
Uz kvalitetan glazbeni program, u četiri dana audio-vizualnog uživanja, na programu su i edukativne radionice, predavanja i prezentacije sudionika festivala preko kojih će se publika upoznati s europskom bass kulturom.
Prva tri dana bit će u potpunosti ispunjena headlinerima i ostalim izvođačima u glazbenom programu koji će trajati 12 sati dnevno, od 18 do 6 ujutro. Nedjelja će biti “chill out” dan, kad će sve svi dobro odmoriti od tri dana intenzivnog partijanja i uživati u ostalim blagodatima lokacije.
Ugostiteljska ponuda bit će sastavljena od isključivo domaćih proizvoda lokalnog područja, tako da će inozemni posjetitelji na licu mjesta moći okusiti neke od najpoznatijih delicija šibenskog podneblja.
– Cilj nam je u Šibenik dovesti najbolje od europske underground bass scene, i dati ljudima iskustvo koje nemaju prilike doživjeti u svojim sredinama gotovo nikada. S druge strane, strancima koji će doći na festival želimo ponuditi uz kvalitetan lineup na koji su oni navikli u svojim metropolama, i taj mediteranski ambijent, prirodu, more, sunce te lokalnu kuhinju i proizvode. Na taj način želimo povezati domaće i strane goste i u jednoj opuštenoj atmosferi u predivnoj uvali Minerska dobiti sinergiju pozitivne energije svih posjetitelja i druženje na više nivoa – poručuju organizatori.
Za sve posjetitelje bit će organizirani turistički izleti brodovima kroz šibenski kanal i otoke šibenskog arhipelaga, razgledavanje stare gradske jezgre i mnoštvo dodatnog sadržaja. Sve dodatne informacije potražite na: www.membrainfestival.com

 

Tags: ,

VEZANE VIJESTI