Neovisni novinarski portal
18.9.2021.
UKRATKO
Ljeto je u kinu: Najbolji festivalski filmovi u Kino mreži!

Ljeto je u kinu:
Najbolji festivalski filmovi u Kino mreži!

kino mreza

Ljubitelji sedme umjetnosti diljem Hrvatske ovog će ljeta imati priliku uživati u izboru najboljih naslova s četiriju prestižnih filmskih festivala. Naime, Hrvatska mreža neovisnih kinoprikazivača i Hrvatski audiovizualni centar pripremili su program “Ljeto je u kinu”, koji u Kino mrežu dovodi kvalitetna europska i domaća filmska ostvarenja s festivala u Splitu, Puli, Motovunu i Sarajevu.

Ideja projekta “Ljeto je u kinu” je da filmskoj publici diljem Hrvatske približi i ponudi programe prestižnih ljetnih filmskih festivala u Hrvatskoj i susjedstvu. Tako će svi filmoljupci u Kino mreži vidjeti izbor filmova s Festivala mediteranskog filma Split, Pulskog filmskog festivala, Motovun film festivala i Sarajevo film festivala.
Programi će se u Kino mreži ‘vrtiti’ tijekom čitavog ljeta, a filmovi će u kina stići odmah po završetku pojedinog festivala.
– Sigurni smo da će gledatelji osvježenje u vrućim ljetnim večerima potražiti i u svojim gradskim kinima jer će ovog ljeta ulov u mreži biti izvrstan! – poručila je Rea Rajčić, voditeljica projekta kinoprikazivaštva pri HAVC-u.
Prvi program  stiže s Festivala mediteranskog filma Split, a koji naslovi stižu u Kino mrežu saznati ćete na stranicama Kino mreže i Hrvatskog audiovizualnog centra, kao i na Facebook eventu.

 

Tags: , , , , , ,

VEZANE VIJESTI