Neovisni novinarski portal
5.8.2021.
SCENA
Azimut: Iskustvo Bowiea uz iskusne Apsolutne početnike

Azimut:
Iskustvo Bowiea uz iskusne Apsolutne početnike

https://youtu.be/r8NZa9wYZ_U

U šibenskom klubu Azimut, ishodištu glavnine kulturno-umjetničkih zbivanja u Šibeniku, večeras se s navedenim početkom u 19 sati može iskusiti koncert glazbenog sastava Absolute Beginners, kojeg pak čine iskusni glazbenici koji baš i nisu apsolutni početnici. Svirat će se kompozicije nedavno preminulog Davida Bowiea.

– Sve nas je iznenadio odlazak vizionara, glazbenog umjetnika i pionira art glazbe. U čast njemu u goste nam dolaze poznati šibenski glazbenici okupljeni oko ideje glazbenog projekta u čast David Bowieu. Ovu subotu u Azimutu je “Bowie time” , večer u kojoj ćemo se družiti, plesati , veseliti uz presjek hitova koji su obilježili njegovu karijeru ali i većinu naših života…  S veseljem predstavljamo ABSOLUT BEGINERS  – pozivaju iz Azimuta.

az

 A ‘početnici’ iz Absolut Beginners banda, koji je nazvan po istoimenom Bowievom hitu i filmu Juliana Templea su: Skenderović Stjepan, Zoran Zorić, Ivica Crvelin, Aleksandar Rogulić i Tomislav Šanić.
Prvi put u našem malom gradu održat će se tribute koncert za istinskog velikana svijetske glazbene scene Davida Bowiea, na kojem će se naći svi hitovi iz njegove nezaboravne karijere, te se nadamo da ćemo zagriženim fanovima a i onima koji to nisu, priuštiti odličnu svirku i nezaboravno ludu zabavu! – vele ‘Potpuni početnici’.
Očekuje se kako će ih poslužiti početnička sreća.

db

Tags: , , , , , , , ,

VEZANE VIJESTI