Neovisni novinarski portal
28.9.2022.
SCENA / UKRATKO
Tedi Spalato među zelenim raslinjem - foto Wikipedia

Tedi Spalato i gitara podno Roškog slapa, prijevoz besplatan

Tedi Spalato među zelenim raslinjem - foto Wikipedia

Tedi Spalato među zelenim raslinjem – foto Wikipedia

Peta glazbena večer Zvuci Krke – The Sounds of the River održava se u četvrtak, 20. kolovoza 2015. u 20 sati na Roškom slapu nastupom Tedija Spalata.

– Tedi Spalato splitski je kantautor dalmatinske zabavne glazbe, skladatelj, instrumentalist, glazbeni producent i dobitnik Porina. Prepoznatljiv je po tihim dalmatinskim šansonama s intimnim poetskim tekstovima. Kao svojevrstan uvod u Večeri dalmatinske šansone, na kojima je višestruko nagrađivan, a koje se ove godine održavaju 21. i 22. kolovoza u Šibeniku, Tedi Spalato će na Roškom slapu izvesti svoje najveće hitove u akustičnoj verziji uz gitaru – vele organizatori iz Nacionalnog parka Krka.
Šesta i ujedno posljednja glazbena večer uz Krku ovog ljeta održat će se u subotu, 5. rujna na gradskoj plaži Banj u Šibeniku koncertom iznenađenja s početkom u 21 sat.
Ulaz na koncerte je besplatan. Svi posjetitelji koncerta dobit će besplatnu ulaznicu za posjet lokalitetu Burnum i arheološkoj zbirci u Eko kampusu Puljane.
Organiziran je besplatan prijevoz autobusom:
18:30 Šibenik, autobusno stajalište Poljana (bez daljnjih zaustavljanja u gradu) – Lozovac – Skradin (nogometno igralište) – Dubravice – Laškovica – Roški slap 2 autobusa
18:30 Šibenik, autobusno stajalište Poljana (bez daljnjih zaustavljanja u gradu) – Tromilja – Konjevrate – Drinovci (crkva sv. Petra i Pavla) – Roški slap 2 autobusa
18:30 Drniš, autobusni kolodvor – Roški slap 1 autobus
Povratak autobusa s Roškog slapa je u 22:30.

 

Tags: , , , , ,

VEZANE VIJESTI