Neovisni novinarski portal
28.3.2024.
Sport
Uskršnji kamp za klasu optimist u Šibeniku

Uskršnji kamp za klasu optimist u Šibeniku

Organizatori kampa su Clivo Sailing Cluba iz Pomera te JK Val iz Šibenika.

jedrenje optimist

U malom predahu od mnogobrojnih regata tijekom sezone jedriličari klase optimist moći će svoje uskršnje praznike provesti na najbolji mogući način, trenirajući sa vrhunskim trenerima u vjetrovitom šibenskom akvatoriju gdje će u nastavku sezone biti održan a jedna od kriterijskih regata, 1. lipnja, za klasu optimist.
Uskršnji kamp tajati će od 28. ožujka do 5. travnja 2015. gdje će tijekom punih sedam dana treninga, mladi jedriličari moći usvojiti neke nove i usavršiti već poznate tehničke elemente. Dobra tehnika pomoći će im u kasnijoj izvedbi taktičih elemenata koje su važni dio svake regate. Upravo spoj tehničkih i taktičkih treninga jedreći u većoj floti, cilj je ovog Uskršnjeg kampa.
Organizatori kampa su Clivo Sailing Cluba iz Pomera te JK Val iz Šibenika. Spojem mladosti CSC-a i velikog iskustva JK Vala, želja je pružiti mladim jedriličarima tjedan dana kvalitetnih treninga kako bi se što bolje pripremili za nastavak sezone i predstojećeg Svjetskog prvenstva u Poljskoj.
Domaćin ovogodišnjeg kampa je JK Val koji će za ovu prigodu ustupiti svoje klupske prostorije te sa tehničke i logističke strane osigurati lakšu provedbu svakog treninga dok će se za organizaciju i provedbu trenažnih sadržaja pobrinuti CSC.
Svi zainteresirani mogu poslati svoju prijavu na: info@clivosailingclub.com / teo_pia@yahoo.comili izravnim kontaktom trenera CSC-a Daria Klibe (091 166 7099) koji će biti koordinator kampa.

 

Tags: , , , ,

VEZANE VIJESTI