Neovisni novinarski portal
18.5.2021.
SCENA
Brkovi (Foto: Tomislav Sporiš/ravnododna.com)

Kuglana najavljuje bogatu koncertnu sezonu:
Brkovi, Dječaci, M.O.R.T…

Brkovi (Foto: Tomislav Sporiš/ravnododna.com)

Sezonu šibenskog kluba će, u subotu 25. listopada, otvoriti bend Zinedin Zidan.

Brkovi (Foto: Tomislav Sporiš/ravnododna.com)

Brkovi (Foto: Tomislav Sporiš/ravnododna.com)

Šestica, Papagaj, Sina, a po novome Kuglana, šibenski je klub koji je proteklih mjeseci promijenio vlasnika, interijer, koncept i program. Ono što će zanimati alternativno i urbano nastrojenu omladinu događat će se vikendima, kada će program krojiti Igor Bergam, pokretač Regiusa i Kulturaljke. „Vlasnik Kuglane ponudio mi je prostor za potrebe organizacije koncerata, a s vremenom je to dovelo do toga da organiziram dio koncertnog sadržaja u klubu“, otkriva Bergam.
Otvorenje kluba je u petak, 24. listopada, kada je na rasporedu DJ Basler, a u subotu nastupa splitski reggae sastav Zinedin Zidan. U petak i subotu ulaz u Kuglanu bit će besplatan.
„U gradu napokon postoji prostor koji je adekvatan za klupske svirke. Već sad mogu najaviti i koncerte Brkova (1. studenog), Dječaka (22. studenog) i sinjske grupe M.O.R.T. (29. studenog), koji su već nastupali u Šibeniku i svaki put napravili vrhunsku atmosferu“, kaže Bergam.
Uz koncertnu sezonu koja je već krenula u Azimutu (u četvrtak, 23. listopada nastupa ukrajinski rock trio Stoned Jesus) i ponudu koju obećava Kuglana, Šibenčane čeka još jedna glasna zima.

 

Tags: , , , , ,

VEZANE VIJESTI