Neovisni novinarski portal
24.9.2021.
FESTIVALI
Let’s Rock: Dvaesetak bandova svira dva dana na tri pozornice na šibenskoj tvrđavi

Let’s Rock:
Dvaesetak bandova svira dva dana na tri pozornice na šibenskoj tvrđavi

Let’s Rock – jedini festival na otvorenom nastao u doba pandemije, kako kažu organizatori iz šibenske Tvrđave kulture – u svom drugom izdanju na šibensku Tvrđavu sv. Mihovila dovodi više od 20 bendova koji će kroz dva dana, 21. i 22. lipnja, svirati na tri festivalske pozornice.

-Boris Štok, Kensington Lima, Kozmodrum, Mary May, M.O.R.T., Nemanja, Peki Pele, ROLO, Sfumato, Sun U, The Siids tek su prvi u nizu imena koji će ove godine uzdrmati tvrđavu na samom početku ljeta. Lanjske izvrsne reakcije izvođača, ali i svih uključenih u realizaciju, potaknule su organizatora Tvrđavu kulture da ovogodišnje izdanje Let’s Rocka produži na dva dana, a popis izvođača proširi svježim imenima mladih autora nezavisne glazbene scene. Prvi dan festivala ujedno je i Svjetski dan glazbe, a kako ga bolje obilježiti nego pozitivnim vibracijama i hrpom dobre muzike? – vele u Tvrđavi kulture. 

Festivalske ulaznice vrijede za oba dana i bit će dostupne u regularnoj prodaji po cijeni od 200 kuna od petka, 14. svibnja (od 12 sati), u sustavima Eventim i Croatia Tickets te u City Pointu šibenskih tvrđava gdje članovi Kluba prijatelja ostvaruju 10% popusta pri kupnji ulaznica.

Jednodnevne ulaznice bit će puštene u prodaju nakon objave kompletnog popisa izvođača, po cijeni od 130 kuna.

Organizator Tvrđava kulture uskoro će najaviti i ostala glazbena imena, te ističe kako će se događanje održavati u skladu sa svim preporukama Nacionalnog stožera i uz pridržavanje epidemioloških mjera.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

VEZANE VIJESTI