Neovisni novinarski portal
2.8.2021.
IZDVOJENO
Grad Šibenik: Ponuda obrta Goodman zadovoljila na ponovljenom natječaju za Banj

Grad Šibenik:
Ponuda obrta Goodman zadovoljila na ponovljenom natječaju za Banj

- Obrt za usluge Goodman, vlasnika Antona Dobre upravljat će poslovnim prostorom na gradskoj plaži Banj. Ujedno je to i jedina zaprimljena ponuda na ponovljenom natječaju Grada Šibenika za plažni objekt koji zauzima površinu od 400 metara četvornih.

Grad Šibenik službeno je objavio rezultate natječaja ta davanje u zakup poslovih prostora na plaži Banj.

banj_v_001_rgb0001

– Obrt za usluge Goodman, vlasnika Antona Dobre  upravljat će poslovnim prostorom na gradskoj plaži Banj. Ujedno je to i jedina zaprimljena ponuda na ponovljenom natječaju Grada Šibenika za plažni objekt koji zauzima površinu od 400 metara četvornih.

Objekt ima prizemlje i kat s terasom, te galeriju od tridesetak metara četvornih. Namjena prostora je caffe bar, snack bar ili fast food, s mogućnošću otvaranja noćnog kluba.

„Vjerujemo da će novi zakupoprimac manirom dobrog gospodara brinuti o ŠRC Banj te mu dati dodanu vrijednost. Uostalom, to će mu biti i obveza po ugovoru“, rekao je zamjenik gradonačelnika mr.sc. Danijel Mileta.

Zakupoprimac je ponudio iznos za mjesečnu zakupninu od 17,260.00 kn uvećano za iznos PDV-a, a u ponudi navodi i da će objekt raditi tijekom cijele godine uz održavanje kulturnih, sportskih i drugim manifestacija. U ljetnom periodu planira bogatu turističku ponudu, te s obzirom na veličinu objekta i predviđeni obujam posla, i zapošljavanje 30 – ak ljudi.

Prema ponovljenom natječaju za ŠRC Banj Grad Šibenik će okončati radove na objektu, dok se zakupnik  obvezuje održavati javnu površinu i podmirivati režijske troškove sanitarnog čvora i vode na tuševima – stoji u priopćenju za javnost iz gradske uprave.

Tags: ,

VEZANE VIJESTI