Neovisni novinarski portal
12.5.2021.
KRONIKA 112 / UKRATKO
U izlijetanju Mercedesa u Vodicama poginuo Talijan (43)

U izlijetanju Mercedesa u Vodicama poginuo Talijan (43)

Vozeći se iz smjera Pirovca na ulazu u Vodice vozača je savladao umorTalijanski državljanin s boravištem u Vodicama poginuo je u prometnoj nesreći koja se rano jutros dogodila na Jadranskoj magistrali na zapadnom ulazu u Vodice. Mercedesom karavanom 43-godišnjak je oko 03,59 sati u Vodicama izletio s ceste. Udario je u osammetarski stup javne rasvjete i iščupao ga zajedno s više od tonu teškim betonskim temeljem. Vozač je na mjestu poginuo, a automobil je uništen do neprepoznatljivosti. Karoserija je završila u dvorištu autosalona  ‘Bastić’, dok je  motor ispao na cesti. Dijelovi su se rasuli stotinjak metara uokolo, te oštetili izlog autosalona i jedan izloženi automobil. Oboren je još jedan rasvjete ispred salona.

– U vremenu od 05,13-07,15 sati promet dionicom državne ceste D-8 bio je zatvoren i preusmjeren na županijsku cestu Vodice – Sovlje. Podneseno je izvješće ŽDO-u u Šibeniku – izvijestila je policija.

Poginuli je poznati lokalni ugostitelj. Uzroci nesreće su najvjerojatnije velika brzina i umor. Djelovi automobila razletjeli su se na sve strane.


VEZANE VIJESTI