Neovisni novinarski portal
21.10.2021.
GOSPODARSTVO
Logo Jolly JBS-a

Josip Stojanović:
‘Jolly JBS neće u stečaj – to je neka greška’

Logo Jolly JBS-a
Logo Jolly JBS-a

Logo Jolly JBS-a

Šibenski poduzetnik Josip Stojanović Jolly demantirao je informaciju s Trgovačkog suda u Zadru kako je danas otvoren stečaj nad imovinom njegove tvrtke Jolly JBS d.o.o. Preciznije, tvrdi da je danas otkupio dug zbog kojeg je stečaj otvoren.

– Ma to je neka greška. Ne znam zašto je sutkinja tako odlučila. Neće biti nikakvih problema. Dugovanje od 12 milijuna kuna koje se spominje je tražbina Nove ljubljanske banke za kredit u švicarcima, a evo upravo se vraćam iz Ljubljane gdje smo danas dogovorili otkup toga duga. Mi jesmo bili zatražili pokretanje predstečajnog postupka, ali samo zato da bi mogli zatražiti otkup tog potraživanje od Nove ljubljanske banke. Danas je to riješeno – rekao nam je večeras u telefonskom razgovori Josip Stojanović Jolly.

On želi umiriti svoje zaposlenike i sve koji su u poslovnom odnosu s njegovim tvrtkama. Tvrdi da Jolly JBS neće u stečaj.

– Ne postoji ni jedno jedino dospjelo potraživanje banke koje bi bilo nepodmireno. Jedino dugovanje koje tvrtka ima je ono prema meni osobno, a sve druge obveze se uredno podmiruju – rekao nam je Stojanović najavljujući kako će se žaliti na odluku Trgovačkog suda.

Tags: , , ,

VEZANE VIJESTI