Neovisni novinarski portal
28.9.2022.

Post Tagged with: "sjednica Vlade RH"

– Nista Borise, kao sto smo rekli, ubacite bubu kako bi bilo mudro uspostaviti neki kontakt s drzavom – ipak uvijek je dobro u ovakvim drzavama kao Hrvatska biti u nekom kontaktu s drzavom. Nije to USA – napisala je u jednom svom e-mailu aktualna hrvatska ministrica gospodarstva i potpredsjednica Vlade RH Martina Dalić, kako navodi Index.

Inače, prva točka dnevnog reda otvorenog dijela sjednice je ‘Izvješće o prvih 100 dana Vlade’, pa je donekle i logično zbog čega se krije sadržaj takvog dokumenta.

Vlada RH nije objavila materijale s današnje sjednice, a dnevni red je javno objavila tri minuta prije početka…

Hoće li Vlada RH, koja to možda više i nije, u strmoglavom padu i mahnitom djelovanju sa sobom u bezdan povući i doborobt budućih naraštaja i dugoročno ugroziti strateške resurse kojima naša zemlja raspolaže?

Vlada je raspustila Općinsko vijeće Murter-Kornati jer nije donijelo proračunu za 2016. godinu. Novi izbori za 90 dana i za zamjenika župana. Dva grada i 8 općina nisu donijele proračun […]

Birao nas je, podržavao i ponovno na ovim izborima u velikom broju podržao, hrvatski narod. Vjerujem kako ćemo svi mi, ja sigurno, nastaviti raditi na tome da od Hrvatske napravimo zemlju na koju ćemo zaista moći biti ponosni – kazao je Zoran Milanović na posljednjoj sjednici svoje vlade.