Neovisni novinarski portal
26.7.2021.

Post Tagged with: "Maja Klarić"

Večeras u 20 sati je na Facebook stranicama šibenskog kluba Azimut i udruge Fotopoetika finale ‘Poezije iz dnevnog boravka’ u kojoj je sudjelovalo 37 umjetnika i oko 40 tisuća gledatelja i slušatelja. U nastavku prenosimo objavu organizatora: 

Ponor Butori nedaleko od Grožnjana već je devetu godinu mjesto okupljanja Šumskih pjesnika i njihove publike, profesionalnih i rekreativnih pisaca, ljubitelja šume i književnosti. Posjetitelji ovog neobičnog susreta sjede na […]

Program Fotopoetičnog dana počinje u 10.15 sati i to neobičnom radionicom poezije koju će voditi književnica, putopjesnikinja i prevoditeljica Maja Klarić.

Šesti po redu Hrvatski festival putnika u Šibeniku počinje sutra (25. svibnja), a traje do nedjelje (28. svibnja).

Nakon tri zbirke putopisne poezije, šibenska svjetska putnica Maja Klarić objavila je prozu, koju je večeras promovirala u klubu Azimut.

Književnica, putopjesnikinja i prevoditeljica Maja Klarić započinje turneju u sklopu koje će promovirati svoj ukupno četvrti književni naslov, a prvi knjigu pod nazivom ‘Vrijeme badema’ posvećenoj hodočašću Camino de Santiago u Španjolskoj.