Neovisni novinarski portal
12.7.2024.

Post Tagged with: "akcija"

Dok u drugim gradovima ispravljaju katastrofalne greške prethodnika i iskopavaju bezumno zatrpane i asfaltirane vodotokove, u Zagrebu se događa baš suprotno.

– Povodom svjetskog dana voda, 22. ožujka, odlučili smo organizirati eko akciju čišćenja podmorja u Šibeniku. Organizatori akcije su Ronilački klub Dolac, Mediterraneo sub DC, Mare navis d.o.o. i EmergenSea baza Šibenik – veli Kristijan Grčić.

Zelena akcija poziva sve zainteresirane ljubitelje pravde i zelenila na prosvjedni performans koji će se održati danas (utorak, 20. lipnja 2017. godine), u 17.30 sati ispred slastičarnice “Zagreb” u istoimenom gradu na adresi Masarykova 4.

‘Nostalgija za vremenom filmofilije, žeđ za pravim kinom, za klasicima i art-filmom bila je tolika da je kino Tuškanac postalo novo mjesto hodočašćenja.’

Novac se baca u smeće.

Slovenska žilet-žica upravo glumi mrežu za odbojku, a odbojkaška lopta leti tamo-amo preko granice.

Dubrovačke zidine bile su sinoć jedinstveno ‘platno’ na kojima su se odjednom pojavili 50-ak metara veliki natpisi

Nakon jučerašnjeg Dana akcije S.O.S. za Jadran, iz koalicije udruga šalju priopćenje naslovljeno: Građani digli glas protiv bušenja Jadrana zbog nafte! U nastavku je cjelovito priopćenje i poveznica na galeriju […]

Dok se javnost u udarnom terminu državne televizije hipnotizira prostačenjem i bulažnjenjem rogobornog nogometnog osumnjičenika za krupni kriminal, u to vrijeme 25.000 Austrijanaca usred Beča brani Jadran.

Neretvanske mandarine, u srijedu od 8 do 18 sati, prodaju se na središnjem gradskom trgu-Poljani. Građani su već od 8 sati stali ispred kamiona punog neretvanskih plodova u red i kupovali po jednu, dvije, tri „mrežice“ od po tri ili pet kilograma. Cijena gotovo simbolična- 3 kune po kilogramu.