Neovisni novinarski portal
19.5.2024.
GRAĐANI
EU Krka Knin: Završena je provedba projekta solidarnosti „Štiti BRK(3)OM“

EU Krka Knin:
Završena je provedba projekta solidarnosti „Štiti BRK(3)OM“

Iz kninske Ekološke udruge Krka Knin javljaju kako su priveli kraju još jedan od nebrojenih projekata kojima posljednjih desetljeća donose boljitak lokalnoj i široj zajednici. Sada je, kažu, završena je provedba projekta solidarnosti „Štiti BRK(3)OM“  koji je trajao 12 mjeseci, od siječnja 2023. do prosinca 2023. Projekt je odobren od strane Agencije za mobilnost i programe EU koji se sufinancira sredstvima Europske unije u okviru programa Europskih snaga solidarnosti.

Projekt je provodilo 5 mladih volontera na području grada Knina s ciljem informiranja stanovništva i podizanja svijesti o važnosti zaštite prirode i okoliša. Tijekom provedbe projekta volonterima je mentor pružao osobnu podršku i pomagao u procesu učenja. Volonteri su sudjelovanjem u ovom projektu stekli nova znanja, vještine i kompetencije koje su dokumentirali u Youthpass potvrdi.

Nositelj projekta je Ekološka udruga „Krka“ Knin koja je tijekom provedbe projekta kontinuirano pružala potrebnu podršku volonterima kako bi što kvalitetnije proveli planirane aktivnosti i ostvarili ciljeve.

Više o rezultatima projekta i volonterskom iskustvu možete pronaći u projektnoj brošuri s rezultatima projekta koju možete pogledati OVDJE. 

Ovim putem želimo se zahvaliti svima na podršci i sudjelovanju u projektnim aktivnostima te vas pozivamo da i dalje prikupljate plastične čepove, čuvate okoliš i prirodu te širite solidarnosti, kako ističu.

Ako i vi želite sudjelovati u sličnim projektima, informiraj te se na sljedećim linkovima:

  

Tags:

VEZANE VIJESTI