Neovisni novinarski portal
13.6.2024.
kreteni
Kretenov hladnjak

Za rubriku ‘kreteni’:
Hladnjak i šuta na prilazu ‘turističkim Vodicama’

Kretenov hladnjak

Uvodimo rubriku ‘kreteni’, uz ispriku zbiljskim kretenima. U ovoj rubrici ćemo objavljivati kratke skice s fotografijama na kojima je vidljivo koliko je kretena među nama. Učinak kretena je posebno vidljiv posvuda oko nas, na nebrojenim divljim deponijima smeća. Koliko se zaostao i beznadno glup može biti pokazuju slučajevi u kojima budale bacaju smeće nedaleko od svojih kuća, po grmlju i šipražjima, uz ceste, i to tamo gdje se sami bave tzv. turizmom, iznajmljivanjem apartmana i slično.

Da skratimo, na fotografiji je golemi hladnjak zavaljen uz staru ‘Jadransku magistralu’ kod skretanja za tzv. turističko mjesto Vodice. Dakako, frižider je samo najvidljiviji: oko njega su hrpe manjeg otpada, uključujući i kućni komunalni otpad. Tko je toliki kreten koji se doveze tu kako bi bacio smeće, iako pred kućom ima kante za smeće, a uz to ima pravo besplatno na za to predviđena mjesta odložiti i isluženu bijelu tehniku? Ima takvih kretena isuviše. Oni su među nama. Oni imaju i pravo glasa, dodajmo.

Inače, desetak metara dalje, uz glavnu cestu, naoko svima koji sa istočne strane prilaze Vodicama, nalazi se nepregledna količina građevinskog otpada, tzv. šute, odbačenog od preuređivanja (kretenovog) apartmana.

Koliki kreten moraš biti da se u Vodicama ‘baviš iznajmljivanjem’, a onda istreseš kamin smeća na prilazima gradu.

Veliki kreten…

Kretenov hladnjak

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI