Neovisni novinarski portal
28.9.2022.
'rvatska / amer'ka / brejkingnjuz
Ostvaren tisućljetni hrvatsko-američki san: Lakše u Disneyland – SAD ukinula vize za Hrvatsku

Ostvaren tisućljetni hrvatsko-američki san:
Lakše u Disneyland – SAD ukinula vize za Hrvatsku

Evo breakingnews za one koji sanjaju o putovanju u SAD. Tisućljetni hrvatsko-američki san je postao java, te je ostvaren. Od danas će biti lakše posjetiti Disneyland, Hollywood i ostalo. SAD je Hrvatskoj ukinuo vize za putovanje u tu državu, pa se hrvatski državljani više neće morati maltretirati ako žele posjetiti rodbinu u Americi ili obići tamnošnje zanimljivosti. Neće morati dokazivati kako nisu teroristi niti kako ne žele ostati živjeti u SAD-u. Hrvatskoj je na Twitteru čestitala američka ambasada.

“Ako planirate u SAD poslovno ili turistički, prije putovanja potrebno je ispuniti ESTA prijavnicu na ovoj stranici i to je to”, navode u videu pod nazivom U Ameriku bez vize: Hrvatska je u Programu izuzeća od viza.

Odgovore na najčešće postavljena pitanja pronađite ovdje. Odgovore na pitanja vezana uz uvjete koje morate ispuniti za bezvizno putovanje pronađite OVDJE.

Inače, ako je nekoga obuzela neopisiva sreća što sad može u Ameriku bez vize neka odmah pohita na zagrebački aerodrom: taman stigne na checking i let za New York u 12.20 sati. Vozi Delta Air Lines, a povratna karta  je svega 4899 kuna. Ima i nešto jeftiniji let u 13.10 s poljskim avioprijevoznikom.

Ima još sedam slobodnih mjesta u avionu.

Što još čekate? Proživite svoj američki san…

Tags: , , ,

VEZANE VIJESTI