Neovisni novinarski portal
3.12.2023.
OTOK
Kreativni dani Fausta Vrančića na otoku Prviću: Tri dana zabave, novih spoznaja, veselja i druženja

Kreativni dani Fausta Vrančića na otoku Prviću:
Tri dana zabave, novih spoznaja, veselja i druženja

Festival Kreativni dani Fausta Vrančića (KDFV) održat će se 9. godinu zaredom na otoku Prviću, od 1. do 3. listopada 2021. godine.

-KDFV znači tri dana zabave, novih spoznaja, veselja i druženja, za velike i male na najlipšem malom otoku na Jadranu. Petak je rezerviran za posjete organiziranih grupa, a subota i nedjelja za sve one koji žele provesti dan na otoku i pri tom se dobro zabaviti. I ovu godinu će s nama biti edukatori i kreativci iz Šibenika, Zagreba, Splita, Komiže i susjedne nam Slovenije.
Utrkivat ćemo se s vjetrom, plesati u zraku, svirati djembe, oslikavati, tetovirati kanom, pričati o ekologiji, o inspiraciji prirodom, čuvanju mora… – vele organizatorice i organizatori iz Udruge Otok. 

Otok Prvić, idealan za ugodno pješačenje, dobit će za koji dan i prave primjereno i stručno označene pješačke staze, a u tome će pomoći planinari iz šibenskog Hrvatskog planinarskog kluba Sv. Mihovil. Pozvani su i svi zainteresirani da im pritom pomognu u subotu i nedjelju.

-Prisjetiti ćemo se članova Udruge Otok koji više nisu s nama, a bez čijeg entuzijazma ne bismo dogurali do devete godine festivala i angažmana u našoj maloj otočkoj zajednici. – kažu.

Uz redovnu brodsku (Jadro)liniju 505, u subotu će biti i izvanredna taxi boat linija koja iz Vodica polazi u 9:30, a vraća se u 18:30 iz Šepurine, poručuju.

Evo sad i cjelovitog programa KDFV-a:

Tags: , , ,

VEZANE VIJESTI