Neovisni novinarski portal
13.8.2022.
književno
Sa(n)jam knjige u Istri - Di smo?

26. Sajam knjiga i autora – Sa(n)jam knjige u Istri:
30.000 naslova i stotine razgovora

Sa(n)jam knjige u Istri - Di smo?

26. Sajam knjiga i autora – Sa(n)jam knjige u Istri se u Puli je započeo 4. lipnja 2021. godine i nastavlja se do kraja ovog tjedna, 13. lipnja 2021. godine.  Podsjetimo, od početka trenutka pa sve do nedjelje, 13. lipnja, pulska i sva druga publika koja će Sajam pratiti uživo, putem radijskih prijenosa ili streaminga, moći će vidjeti i čuti više od 50 različitih programa s više od 100 sudionika i sudionica. Pored toga, u prodajnom dijelu koji se prostire na oko 450 četvornih metara zatvorenog prostora, ali ima i sedam vanjskih štandova, oko 250 nakladnika izložit će 30.000 naslova domaće i svjetske proze, poezije, publicistike… koji će zainteresiranima biti dostupni za kupnju svaki dan od 10 do 21 sat.

Ovo, 26. izdanje Sajma trebalo se održati u prosincu prošle godine, ali je zbog pogoršane epidemiološke situacije u Hrvatskoj i okruženju privremeno otkazano. Ako epidemiološke okolnosti dopuste, u ovoj, 2021. godini, bit će organiziran i 27. Sajam knjiga i autora – Sa(n)jam knjige u Istri.

Sa(n)jam knjige u Istri

U protekla četiri dana već je priređeno mnoštvo zbivanja o kojima možete opširnije pročitati u izvještajima na festivalskim internetskim stranicama, a mi vam, da vam olakšamo, u nastavku predstavljamo program i raspored događanja do kraja ovogodišnjeg festivala.

___________________________________________________________________________________

Tags: ,

VEZANE VIJESTI