Neovisni novinarski portal
26.9.2022.
POLITIKA
Siniša Vuco, novi čelnik splitskog HSS-a (lijevo) foto Facebook

Siniša Vuco, autor pjesama ‘Volim piti i ljubiti’ ali i ‘Proklet bio alkohol’, postao čelni HSS-ovac i želi biti splitski gradonačelnik

Siniša Vuco, novi čelnik splitskog HSS-a (lijevo) foto Facebook

Siniša Vuco, pjevač i autor brojnih pjesama među kojima su i ‘Volim piti i ljubiti’, ali i ‘Proklet bio alkohol’, postao je čelni HSS-ovac u Splitu i  želi biti splitski gradonačelnik. Tako će građani Splita među ostalima za gradonačelnika moći birati Sinišu Vucu, ali i  Željka Keruma koji je isto najavio svoju ponovnu kandidaturu za fotelju gradonačelnika Splita. Kerum isto voli pjevati, te je i nedavno pjevao, pio i jeo u konobi ‘Pršut’ s petoricom splitskih pravosudnih uglednika.

Naime, predsjednik HSS-a Krešo Beljak izvijestio je u nedjelju javnost putem facebooka kako je Siniša Vuco jučer izabran za predsjednika splitskog HSS-a, a Vuco je pak Hini potvrdio da je spreman kandidirati se za gradonačelnika Splita no o tome će se dogovoriti s vodstvom stranke. Tako je Kerum dobio opasnu i sebi ravnu konkurenciju u utrci za mjesto gradonačelnika Splita, grada čije je biračko tijelo već biralo Keruma za gradonačelnika.

Tags: , , , , ,

VEZANE VIJESTI