Neovisni novinarski portal
3.8.2021.
zanimljivi projekti
S otvaranja centra u Lukaru

Društveni centar Promina, Kod škole 38, Lukar:
‘Stara škola’ u novom odijelu

S otvaranja centra u Lukaru

Nakon završene adaptacije i opremanja zapuštene zgrade ‘Stare škole’ u Lukaru 07. prosinca 2020. otvoren je Društveni centar Promina na adresi: Kod škole 38, Lukar, javljaju iz Ekološke udruge Krka Knin, nositeljice ovog i niza drugih korisnih projekata. ‘Stara škola’ je obukla novo odijelo…

– U sklopu otvaranja ispred Društvenog centra Promina održana je Info kampanja „Naš društveni centar Promina“. Stanovnici sa područja Općine Promina i lokalnih mjesta upoznati su sa aktivnostima društvenog centra načinom korištenja usluga te su preuzeli promotivne materijale. Ovom info kampanjom Društveni centar je započeo sa svojim radom i provođenjem planiranih aktivnosti te su posjetitelji imali mogućnost vidjeti obnovljene prostorije centra. Svaki mjesec u Centru će se održavati brojne korisne aktivnosti o čemu će javnost na vrijeme biti obavještena putem objave mjesečnih kalendara događanja – kaže Inga Kukolj iz EUKK-e, voditeljica projekta.

Projekt „Društveni centar Promina“ od 29.05.2020. provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s Općinom Promina i Veleučilištem Marko Marulić u Kninu. Projekt je sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda, a njegovo trajanje je 24 mjeseca.

O ovome smo projektu, kao i nizu drugih zanimjivih i korisih prjekata koje provodi EUKK-a,  pisali više puta na Trisu, pa podrobnije informacije možete naći na ovoj poveznici.

Iz EUKK-e pozivaju sve građane da i ubuduće prate objave putem web stranice (www.eu-krka-knin.hr) i Facebook stranice ekološke udruge jer će za svaki mjesec objaviti kalendar događanja te napominjemo da će centar i eko knjižnica biti otvoreni svakodnevno ( od ponedjeljka do petka ) od 8 do 16 h.

S otvaranja centra u Lukaru

Tags: , , , , ,

VEZANE VIJESTI