Neovisni novinarski portal
24.7.2021.
književno
Akcija: ‘Radnici i seljaci’ na sniženju

Akcija:
‘Radnici i seljaci’ na sniženju

‘Radnici i seljaci’, knjiga pisca i novinara Viktora Ivančića se prvi put objavljuje u Hrvatskoj i evo je na sniženju, a jer je izdavačka kuća Ex libris odlučila, kako kažu, počastiti čitatelje ovim novim/starim djelom Viktora Ivančića.

-Oni koji je kupe među prvima mogu je kupiti na pretlatničkom sniženju u Hrvatskoj – kažu.

Tako su ‘Radnici i seljaci’, knjiga teška 600 grama, jeftiniji jer se umjesto za 119 kuna  za pretplatnike prodaju za 90 kuna.

-‘Radnici i seljaci’, koji ovim putem doživljavaju prvo hrvatsko izdanje, pozivaju na pretplatu. Nakon rekordno brzo rasprodanog prvog izdanja sabranog Robija K., izdavač Ex libris iz Rijeke odlučio je počastiti čitatelje ovim novim/starim djelom Viktora Ivančića. Radnici i seljaci su do sada izašli samo u izdanju Fabrike knjiga 2014. godine – vele na Knjiga.hr.

Viktor Ivančić

Djelo je to koje, kao što kaže Boris Postnikov, „grotesku ovdašnje normalizacije nacionalizma i restauracije kapitalizma tretira otrovno, beskompromisno i neusporedivo duhovito.

-Najprovokativniji i najsubverzivniji aspekt ovih priča zbog kojega će udarac kafkijanskom sjekirom doista načiniti pukotinu u čitatelju/ici nisu ni stvarni akteri i stvarni događaji, ni mete kritike i pobuna protiv raznih vidova represije, već ono što ta pobuna može uključivati, a to je nasilje – napisala je Katarina Luketić o ‘Radnicima i seljacima’.

Jeftinije ‘Radnike i seljake‘ po privremenoj promotivnoj cijeni možete kupiti tj. naručiti samo na knjiga.hr webshopu za Hrvatsku po cijeni od 90 kn na +385 51 312 221 ili OVDJE.

Tags: , , , , , ,

VEZANE VIJESTI