Neovisni novinarski portal
19.5.2024.
POLITIKA
Nema predaje: Let 3, TBF i Daleka Obala i ostali u dvodnevnom festivalu u bivšoj vojnoj garaži

Nema predaje:
Let 3, TBF i Daleka Obala i ostali u dvodnevnom festivalu u bivšoj vojnoj garaži

Nema predaje općoj letargiji i odgađanju brojnih kulturnih događaja usred raznih ‘mjera’:  Let 3, TBF i Daleka Obala ovog vikenda, tj. večeras uživo nastupaju u Šibeniku na, vrlo vjerojatno, zadnjem velikom koncertu do proljeća ili barem Nove Godine 2021,kako to kažu organizatori iz Udruge PARK.  Ono što se planira od ovog proljeća događa se početkom rujna – novi gradski koncertni prostor u petak otvara svoja vrata, ističu.

Tako će u dva dana programa na prostoru bivše vojarne Bribirskih Knezova, na otvorenoj ali u potpunosti natkrivenoj lokaciji, zapravo bivšoj garaži za vojna vozila, nastupiti osam izvođača  – radi se o dva projekta šibenske PARK organizacije – Kulturaljka i Regius mini break, tradicionalnim šibenskim glazbenim zbivanjima koji se zbog korone ovog puta događaju u istom vikendu na istom mjestu.

Prilaz ‘koncertnoj hali’

„Ovo je naš doprinos ovogodišnjoj jako dobroj šibenskoj glazbenoj sezoni. Šibenik je valjda jedini grad u Hrvatskoj koji je ovo ljeto imao dva mjeseca super programa u kampu Martinska i dva jaka techno partija, plus uvijek aktivan klub Azimut. Drago nam je da novu koncertnu lokaciju otvaraju ovi odlični bendovi i kako imamo čuti svi dolaze za vikend u Šibenik. Zahvalili bi se Gradu Šibeniku koji nam dao suglasnost za korištenje prostora i dao dozvolu za rad do 6 ujutro.Dakle, program za vikend u novootvorenoj Hali Šibenik odvija se cijelu noć, što je super vijest za ljubitelje dobre glazbe, koju nakon ponoći u zatvorenim prostorima nećemo moći slušati još neko vrijeme, crne prognoze govore do kraja godine.” vele organizatori iz PARK-a.

‘Koncertna dvorana’ u bivšoj garaži

Iz PARK-a poručuju da se dvodnevno koncertno događanje organizira po svim epidemiološkim preporukama za javna okupljanja na otvorenom, te podsjećaju da koncertni prostor u potpunosti natkriven te funkcionalan i po lošim vremenskim uvjetima.

-U petak 25. rujna tako su na rasporedu Let 3, TBF i pioniri hip hopa u Šibeniku – dvojac OneIIMany. Subota je rezervirana za nastup Daleke Obale koja nakon 19 godina svira pod originalnim imenom i izvodi sve svoje dobre stare hitove. Prije i nakon njih nastupit će legendarni šibenski rocker Miro Odak s novim bendom Lili Gee i najdugovječniji šibenski rock cover sastav Fenixi. Limitirane i povoljne ulaznice u pretprodaji po cijeni od 100 kuna za oba dana prodavaju se online u sustavima Entrio i Croatia Tickets a fizički u šibenskim lokalima Baldekin, Bono i Azimut. Dnevne ulaznice će biti dostupe na ulazu po cijeni od 80 kuna – kažu u PARK-u.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

VEZANE VIJESTI