Neovisni novinarski portal
18.5.2021.
vijesti iz (polu)svijeta
Gatesov (ne)suđeni brod

Vijesti večeras:
Bill Gates (ne) kupuje brod za 645 milijuna dolara, a HDZ-ovci se međusobno plaše pokojnikom koji je umro prije 40 godina

Gatesov (ne)suđeni brod

Svijet je napet ovog ponedjeljka navečer: svjetski mediji bruje o tome kupuje li ili ne kupuje bolesno bogati poduzetnik  Bill Gates novi čamac (jahtu) za 645 milijuna dolara. Nakon što je jučer objavljeno kako Gates kupuje preluksuzno plovilo koja se pogoni na vodik, maločas BBC demantira tu kupnju broda pozivajući se na izjavu glasnogovornika poduzeća Sinot – proizvođača broda nazvanog Aqua.

Tako sada više nije jasno kupuje li taj brod Bill Gates, koji se inače prikazuje kao dušebrižnik koji želi spriječiti glad i bolest u svijetu. Možda je ipak u zadnji tren odlučio umjesto na novi brod  novac potrošiti na kupnju 645 milijuna sendviča za gladne u svijetu.

Dok u svijetu brinu te brige, dotle se naši mediji, a ponajviše tzv. javni servis koji plaćamo naših džepova, konstantno bavi utarstranačkim izborima u HDZ-u, kao da se radi o pitanju od najvećeg mogućeg značaja za čitav planet. HDZ-ovi tabori se već ubrzano glođu, pa tako hadezeovac Miro Kovač koji želi preuzeti tu stranku od Andreja Plenkovića poručuje :'”Kad mi pobijedimo neće više biti faraona ili Josipa Broza Tita, u HDZ-u neće biti kulta ličnosti”.

Hadezeovci, koji su dobrim dijelom ispali iz jata ondašnje komunističke partije kojoj je na čelu bio baš J.B. Tito, i dalje se međusobno plaše s tim pokojnikom koji je umro prije 40 godina.

Zasad nema reakcije  mjerodavnih iz Službe za zaštitu mentalnog zdravlja.

Gatesov (ne)suđeni brod

 

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI