Neovisni novinarski portal
3.10.2022.
PERFORMANS / POLITIKA
Dario Juričan podigao šator ispred Zagrebačkog holdinga: Sad kad sam politički faktor, došao sam preuzeti svoj plijen…

Dario Juričan podigao šator ispred Zagrebačkog holdinga:
Sad kad sam politički faktor, došao sam preuzeti svoj plijen…

Duhoviti performer, redatelj i predsjednički kandidat Dario Juričan, krenuo je danas u akciju sa šatorima i janjetinom! Obnovio nam je tako sjećanje na “šatoraše” iz Savske 66 koji su pod motom zaštite prava branitelja iz domovinskog rata svojedobno kampirali pred Ministarstvom branitelja, zahtijevajući ostavku ministra Freda Matića i njegovih suradnika, a zapravo, pokušavajući rušiti tadašnju vladu Zorana Milanovića. Juričan je danas poslijepodne postavio šatore i žutu traku s natpisom “korupcija u tijeku” ispred zgrade Zagrebačkog holdinga i pozvao “hrvatski narod: kriminalce i ostale”, da dođu preuzeti svoj komad najmoćnije zagrebačke tvrtke. Jer, to je njegov politički plijen…

Pred Holding je stigao s kombijem koji će mu, rekao je, služiti kao privremeni ured dok ne preuzme Bandićevu najjaču utvrdu.

– U njemu ću dijeliti zaposlenja i kumstva, a na kraju ono što nitko ne želi, a to su gradska groblja, knjižnice i Čistoću. Ja sam mala sitna duša, kriminalac, a ovo preko su fini ljudi – poručio je s današnjeg performancea redatelj Gazde i Kumeka, koji je u prvom krugu predsjedničkih izbora osvojio 88 tisuća glasova! Gazdu je posvetio “kultu” Ivice Todorića, a Kumeka neponovljivom liku i djelu Milana Bandića.

Obećao je po Bandiću imenovati ulice, avenije i parkove, čak i Bundek preimenovati u “jezero Milana Bandića”, kako piše Jutarnji list, jer želi da se zapamti kako je taj čovjek pobjeđivao 20 godina i koliko je zadužio Zagreb i Hrvatsku.

Pozvao je i novog hrvatskog predsjendika Zorana Milanovića da dođe u šator i bude s narodom, jer kakav je to predsjednik  koji nije iz naroda i s narodom…

Nesuđeni predsjednik Republike, čiji je predizborni slogan bio “Korupcija svima”, besplatnu konzumaciju janjetine za “fini hrvatski narod” priredio je u sklopu akcije “100 % za Hrvatsku & 366 % za Holding”. A na svom Facebook profilu objavio program preuzimanja Holdinga.

-Ovo je sto posto za Hrvatsku, 366 posto za Holding- poručio je sarkastično, objašnjavajući kako je Zagrebački holding njegov plijen, koji ga pripada sada kad je postao politički faktor. Jer, sve se u politici svodi na podjelu plijena… Pa idemo!

Na Facebook stranici Želim biti Milan Bandić predsjednik RH, Juričan je objavio i “šatoraški program”:

DOĐITE NA JANJETINU KOD ZAGREBAČKOG HOLDINGA JER MI SMO 100% ZA HRVATSKU & 366% ZA HOLDING!
Hrvatski narode: kriminalci i oni ostali, dođite preuzet svoj komad Zagrebačkog holdinga koji ste nepošteno i žmuklerski zaradili na izborima za Predsjednika davši mi glas!
ČEKAM VAS: ZAGREBAČKI HOLDING, VUKOVARSKA 41, ZAGREB
15.00 – Mastimo ruke janjetinom. Potkupljujemo medije. Lažemo i mažemo!
16.00 – Konzultacije u kombiju: Kako maznut lovu na ADVENTU
17.00 – Konzultacije u kombiju: Dajem KUMSTVO
18.00 – Konzultacije u kombiju: ZAPOŠLJAVAM u Holdingu
18.30 – Muzički intermezzo: Zli bubnjari
19.00 – Konzultacije u kombiju: NOVO ZAPOŠLJAVANJE – OSTACI: Knjižnice, Čistoća i Gradska groblja
20.00 – Bdijenje nad Holdingom, molitva za korupciju i Zagrebački holding, paljenje svijeća
21.00 – Nudimo kosti od janjetine
22.00 – 7.00 Čuvamo naš Holding da ga ne otmu preko noći
***
(ČETVRTAK, 9.1.2020)
07.00 – Doček i blagoslov djelatnika ZGH
08.00 – Ranojutarnja presica

Tags: , , , ,

VEZANE VIJESTI