Neovisni novinarski portal
17.9.2021.
GRAĐANI / knin
Dobra vijest iz Knina: Pozivaju građane da sudjeluju u izradi proračuna za 2020. godinu

Dobra vijest iz Knina:
Pozivaju građane da sudjeluju u izradi proračuna za 2020. godinu

Kninske gradske vlasti pozivaju građane da sudjeluju u kreiranju gradskog proračuna za 2020. godinu, što u Hrvatskoj, premda bi trebala biti uobičajena i logična, nije česta pojava.

Kninske gradske vlasti pozivaju građane da sudjeluju u kreiranju gradskog proračuna za 2020. godinu, što u Hrvatskoj, premda bi trebala biti uobičajena i logična, nije česta pojava.

-Pozivaju se svi zainteresirani građani da se aktivno uključe u kreiranje Proračuna Grada Knina za 2020. godinu svojim prijedlozima, mišljenjima i sugestijama. Sudjelovanje građana u fazi planiranja proračuna važno je kako bi se proračunska sredstva usmjerila u programe i projekte za koje većina građana smatra da su usklađeni s njihovim potrebama. Ujedno građani mogu svojim prijedlozima doprinijeti uvrštavanju u proračun manjih komunalnih zahvata – objavili su jutros iz Grada Knina. .

Svoje sudjelovanje građani mogu ostvariti dostavom prijedloga na e-mail adresu: financije@knin.hr ili putem pošte na adresu: Grad Knin, Upravni odjel za programe Europske unije, gospodarstvo, strateško planiranje i razvoj, financije, javnu nabavu i naplatu potraživanja, dr. Franje Tuđmana 2, 22300 Knin, najkasnije do 01. listopada 2019. godine.

-Odluku o konačnom rasporedu sredstava donijet će Gradsko vijeće, a uključivanje što većeg broja zainteresiranih građana svojim prijedlozima značit će sastavljanje kvalitetnijeg Prijedloga proračuna za 2020. godinu. Sve dodatne informacije vezane za proračun, izradu, sastavljanje i izvršenje proračuna mogu se dobiti u Gradskoj upravi Grada Knina – ističu u Gradu Kninu. 

Građani, javite se.

Knin u povijesti

Tags: , , ,

VEZANE VIJESTI