Neovisni novinarski portal
25.7.2021.
šibenik
Ljeto na Baroneu: Dalmatinska jazz rapsodija, Dogman i DJ’s zalazak sunca

Ljeto na Baroneu:
Dalmatinska jazz rapsodija, Dogman i DJ’s zalazak sunca

Kako javljaju iz šibenske ustanove Tvrđava kulture, ovaj tjedan na tvrđavi Barone u okviru programa Ljeto na Baroneu donosi više zbivanja. Bit će koncerata, filmova, glazbe, zalazaka sunca, hrane i pića… Evo programa:  

1.7. Karizmatični i mladi šibenski pijanista Mario Guberina predstavlja Dalmatinsku rapsodiju! Repertoar je sastavljen od pretežito starih dalmatinskih pjesama obrađenih u jazz maniri i skladbi sa prizvukom bossa nove, latino glazbe i funka.

3.7. Odabirom Kina Europa nastavlja se „Srijedom po svijetu“, i to nagrađivanim ostvarenjem Dogman, poznatog talijanskog redatelja Mattea Garronea, prikazanog i unutar glavne konkurencije Vukovar Film Festivala.

4.7. Zalazak sunca u četvrtak rezerviran je za Kanal 4 DJ sessions uz Adriatic Social Club DJ’s

 

Ulaz na večernje programe slobodan je članovima Kluba prijatelja i posjetiteljima s važećom dnevnom ulaznicom. Članovi Kluba na tvrđavu mogu povesti nekoga tko nema važeću člansku iskaznicu Kluba, uz predočenje kupona „Povedite prijatelja“ dobivenog pri učlanjenju. Više informacija o akciji „Povedite prijatelja“ može se pronaći na tvrdjava-kulture.hr.

Tags: , , ,

VEZANE VIJESTI