Neovisni novinarski portal
25.6.2021.
koncert
È tutto un attimo: Anna Oxa večeras pjeva u Šibeniku

È tutto un attimo:
Anna Oxa večeras pjeva u Šibeniku

Večeras, 30. srpnja, na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku nastupa talijanska diva albanskog porijekla Anna Oxa.

Svojim umijećem i karizmom intrigira publiku od samih početaka svoje karijere. Zaslugom unikatnog, moćnog vokala i emotivne interpretacije, često ju nazivaju „Glas i srce“.

Svoje glazbene početke i silovit zvjezdani uzlet ostvaruje 1978. godine, kada u 17-oj godini debitira s pjesmom “Un emozione da poco” i senzacionalno osvaja drugo mjesto na najpoznatijem svjetskom festivalu lakih nota u Sanremu. Neobuzdana, mlada, provokativna i intrigantna, ali prije svega drugačija, komentari su koje joj je tada dodijelila talijanska kritika, a koji ovu europski poznatu umjetnicu prate do današnjih dana.

Sanremo 80-tih gotovo da je bio obilježen njenim suptilno osmišljenim vizualnim provokacijama te erotično stiliziranim nastupima potkrijepljenim sjajnim interpretacijama i zavidnim glasovnim potencijalom.

Od prvih glazbenih koraka pod svjetlima pozornice Sanrema do danas ne prestaje plijeniti pažnju i oduševljavati publiku svojim koncertnim nastupima. U četiri desetljeća bogate karijere otpjevala je pjesme koje su prerasle u bezvremenske hitove, primjerice È tutto un attimo i Senza pietà. Zadnjim albumima okrenula se stvaranju orkestralnog zvuka i ritma obilježenog etno elementima. Glazbena kameleonka poznata je po zanimljivim i stiliziranim nastupima, a što je pripremila šibenskoj publici sutra će otkriti svi koji se nađu na tribinama najljepše jadranske pozornice.

Za glazbenu podlogu večeri ispod tribina zaduženi su uigrani selektori Hrvatske Funk Delegacije, D-Gree, Slipmat i Borovich. U žanrovskom miksu naći će se soul, funk i groove majstorski uigranih DJ-eva, s kojima će publika otplesati noć.

Ulaznica za koncert još uvijek ima u prodaji, po cijeni od 400 kuna. Dostupne su na prodajnim mjestima šibenskih tvrđava: u City Pointu (ulica Don Krste Stošića 1, Šibenik), na blagajnama tvrđava sv. Mihovila i Barone, te online u sustavima Eventim i Croatia Tickets.

Za sve one koji ulaznice plate Mastercard® i Maestro® karticama osiguran je popust od 10% pri kupnji na svim navedenim prodajnim mjestima.

Popust u istom iznosu očekuje i članove Kluba prijatelja, isključivo u City Pointu. Individualni članovi ostvaruju ga na kupnju jedne, a nositelji obiteljske članske iskaznice na kupnju dvije ulaznice. Također, na istom mjestu vlasnici Addiko Bank kartica ostvaruju popust od 5% pri kupnji ulaznica.

Tags: , , , ,

VEZANE VIJESTI