Neovisni novinarski portal
6.12.2021.
eu
Ilustracija (foto: printscreen N1)

Euroskeptik u borbi za europlaću – B. Petrov:
Birokrati u Bruxellesu Europsku uniju žele pretvoriti u naddržavu na štetu nacionalnih identiteta

Ilustracija (foto: printscreen N1)

-Birokrati u Bruxellesu Europsku uniju žele pretvoriti u naddržavu na štetu nacionalnih identiteta – prenosi Hina riječi Bože Petrova, psihijatra iz Metkovića.

Ova izjava B. Petrova iz političke nakupine M0st posebno je zanimljiva jer je upravo on nositelj liste Mosta za Europski parlament na skorim izborima.

Euroskeptik koji se nadmeće da dobije zamamnu europlaću u svojstvu eurozastupnika?

Uistinu interesantno.

Još jedna euroseptička izjava:

-Smatram da su političari koji su dosad vodili Europsku uniju pokušali izbrisati identitet država članica stvarajući nekakav uniforman identitet koji bi vodio nekoj naddržavi”, rekao je Petrov u razgovoru za Hinu kojega besplatno možete pogledati klikom ovdje ako vam je do toga baš stalo.

Ilustracija: Božo Petrov isprobao Samsungovu virtualnu kacigu Gear VR. foto HINA / Nikša MILETIĆ / mm

Ustvrdio je i kako Mostovi europarlamentarci (ako budu izabrani) ‘neće biti lojalni europskim političkim obiteljima nego hrvatskom interesu’.

Za Most inače mnogi znaju reći kako je stvoren kako bi olakšao povratak HDZ-u na vlast na državnoj razini.  S tim u vezi se Petrovu spočitava i sastanak s T. Karamarkom u gostionici uz cestu uoči ondašnjih izbora.

Drugi se nerado sjećaju Mostove uloge u epizodi s kratkotrajnim premijerom Tihomirem ‘riforme’ Oreškovićem, jedinim premijerom neke države koji nije u dovoljnoj mjeri  poznavao službeni jezik iste države.

Isti će ostati zapamćen i jer je u njegovo vrijeme glavnina kopnene Hrvatske predana na gotovo stoljetno upravljanje naftnim korporacijama za ‘istraživanje i eksploataciju’ nafte i plina.

A onda se vratio na još veću plaću u matičnu farmaceutsku korporaciju.

Uostalom, o svemu najbolje govori ova fotografija:

Ilustracija (foto: printscreen N1)

 

Tags: , , , , , , , , ,

VEZANE VIJESTI