Neovisni novinarski portal
21.10.2021.
POLITIKA
Bandić na vrhu Hrvatske s (kninskim) prijateljima

Bandić na vrhu Hrvatske s (kninskim) prijateljima

Neuništivi i sveprisutni Milan Bandić popeo se danas na vrh Hrvatske. Osvojio je najviši vrh Dinare i nije propustio o svom najnovijem podvigu izvijestiti svekoliki publicum. Ipak, 1831 metar nadmorske visine nije mala stvar za sve starijeg Bandića…

Na svom Facebook profilu zagrebački gradonačelnik je objavio i video iz kojeg je razvidno da nije u pitanju tek puko hvalisanje bez pokrića. U društvu aktualnog kninskog gradonačelnika Marka Jelića i bivše kninske “šefice”, danas državne tajnice u Ministarstvu uprave, Josipe Rimac, naš je Mićo osvojio sam vrh Hrvatske. Višeg od ovog nema. Baš kako i priliči čovjeku koji javno voli pokazivati da za njega nema granica.

Izlet na Dinaru organiziran je u povodu Dana prijateljstva Knina i Zagreba koje datira još od godina neprikosnovene vlasti Josipe Rimac u Zvonimirovom gradu. Prijateljstvo treba uvijek iznova dokazivati i učvršćivati, a što je izazov teži, to je prijateljstvo čvršće…

-Uspjeli smo. Pozdrav svima s najvišeg vrha Lijepe naše- napisao je u svom statusu Bandić.

Uspjehom su se na društvenim mrežama pohvalili i kninski gradonačelnik Jelić i državna tajnica Rimac, a priliku nije propustio ni gradski vijećnik Anton Dobra, inače Bandićeva glavna šibenska akvizicija.

– Danas prava avantura. Osvojiti najveći vrh Hrvatske, Dinaru 1831m. Hvala Josipa Rimac, hvala gradonačelniku Knina Marko Jelić. A velike čestitke Milanu Bandiću i prijateljima.
Jer ovo danas je bilo iskreno prijateljstvo – napisao je u svom statusu Dobra kojeg su prenijeli i Rimac i Jelić.

Tags: , , , , , ,

VEZANE VIJESTI