Neovisni novinarski portal
19.6.2021.
glazba je zvonka radost / POLITIKA
Dan Stuart

Čudesna međunarodna subota u Azimutu:
Legendarni Amerikanac Dan Stuart, Talijan Don Antonio i Hrvat Kike Dok

Dan Stuart

 Legendarni američki glazbenik Dan Stuart i talijanski gitarist i producent Don Antonio u petak stižu u  Azimut – ponosno javljaju iz šibenskog kluba i Udruge P.A.R.K. A tamo će ih, 30.03.2019. od 21 sat, čekati također legendarni šibenski kantautor Kike Dok. Tako će čudesna subota u Azimutu imati međunarodni glazbeni karakter.

-Legendarni frontmen američke grupe Green on Red, Dan Stuart, koji je u dosadašnjoj karijeri objavio više od trinaest albuma, bilo da je u pitanju Green or Red, Danny & Dusty (gdje mu društvo pravio Steve Wynn iz benda The Dream Syndicate) ili kao solo umjetnik, svoj premijerni šibenski nastup održat će u subotu, 30.3. u klubu Azimut. Svirka počinje od 21 sat , a nastavak je uspješne suradnje koncertne agencije Rock Svirke iz Beograda i šibenskog PARK-a, koji stoje i iza prošlogodišnjih odličnih koncerata Elsiane i Emma Morton & the Graces u Azimutu – kaže Igor Bergam iz Udruge P.A.R.K.

Njegova pratnja na ovoj europskoj turneji na kojoj promovira svoj aktualni album “The Unfortunate Demise Of Marlowe Billings” bit će vrhunski gitarist Antonio Gramentieri (Don Antonio), veli.

Zanimljivo je da će se koncert ove dvojice virtuoza na gitarama (akustična i električna) održati u novouređenom gornjem dijelu kluba Azimut, u opuštenoj sjedećoj atmosferi gdje će publika uz čašicu vina uživati u kantautorskim country rock pjesmama.

Svirka ima i lokalni karakter, jer će upravo prije dvojca Stuart-Antonio, publiku zabaviti šibenski jedinstveni kantautor Kike Dok, kojem će ovo biti svojevrsni povratnički koncert i najava budućih glazbenih angažmana.

Ulaznice po cijeni od 25 kuna u pretprodaji, odnosno 40 na dan koncerta potražite na šanku kluba Azimut.

Nije skupo, no imamo mi još jednu dobru vijest: zajedno s organizatorima dijelimo tri karte.

Prvo troje koje se jave u inbox Trisa na Facebooku ili pak na e-mail adresu tris@tris.com.hr dobit će besplatan ulaz.

Dan Stuart

Tags: , , , , , , ,

VEZANE VIJESTI