Neovisni novinarski portal
3.12.2021.
BANDIĆGRAD
Ugrožen monopol na guljenje građana: Netko po Zagrebu ostavlja lažne kazne za parkiranje

Ugrožen monopol na guljenje građana:
Netko po Zagrebu ostavlja lažne kazne za parkiranje

 Na stranicama Zagrebačkog holdinga, zagrebačkog superpoduzeća koje raspolaže s milijardama kuna te kojim upravljaju notorni Milan Bandić i njegovi pajdaši, panično šalju obavijest građanstvu: netko u njihovo ime po šoferšajbama u Zagrebu ostavlja  kazne za parkiranje, odnosno tzv. dnevne karte za parkiranje u iznosu od 250 kuna. Ne bi tu bilo problema da je na uplatnicama istaknut račun ZG-holdinga, ali nije, nego neki drugi. Ukratko, netko ili se htio narugati Bandićevoj vlasti i njihovom beskrupuloznom kažnjavanju građanstva ili se osjetio kako u ova predblagdanska vremena zaraditi koju kunu na način na koji građane nemilosrdno novčanim kaznama dere i guli njihovo vlastito komunalno poduzeće – Zagrebački holding.

– Obavještavamo građane kako se na području zapadnog dijela grada Zagreba na vozilima ostavljaju lažne uplatnice naslovljene na Zagrebački holding d.o.o., Šubićeva 40/III u iznosu od 250,00 kuna.
Na lažnim uplatnicama nije naveden primatelj podružnica Zagrebparking kao ni logo Zagrebačkog holdinga i podružnice Zagrebparking. Molimo građane da ne nasjedaju na prijevaru te da pri uplati provjere IBAN primatelja s uplatnice. Posumnjate li u prijevaru, vjerodostojnost zaprimljenog naloga za plaćanje, odnosno dnevne parkirališne karte, preporučujemo – prethodno provjerite na broju 072 500 400. Pozivni centar Zagrebačkog holdinga dostupan je 24 sata dnevno  -obavještava brižni ZGH, kojemu je netko ugrozio monopol na nesmetano guljenje građanstva.

Kako kažu nadalje, njima su važni i interesi građana.

-Zagrebački holding i podružnica Zagrebparking poduzet će sve potrebne i raspoložive radnje u zaštiti svojih interesa te interesa građana – kažu.

Svojoj obavijesti Zagrebački holding prilaže i traljavo snimljenu, nejasnu i mutnu fotografiju jedne takve ‘lažne’ kazne., koju smo za potrebe čitatelja malo pooštrili kako bi bila čitljivija.

Pokušali smo doznati čiji je račun istaknut na uplatnici i jeli je možda riječ o nečijoj šali ili je pak namjera bila zarada na račun uplašenih građana, no zasad nemamo odgovora na ta pitanja.

Tags: , , , ,

VEZANE VIJESTI