Neovisni novinarski portal
17.5.2021.
brejkingnjuz
Vrdoljak s kacigom, drugi s lijeva, dok je bio ministar gospodarstva u 'lijevoj' vlasti, arhiva (foto Ministarstvo gospodarstva)

Nije šala:
Opali fotku i osvoji nagradu – jedan dan s Ivanom Vrdoljakom!

Vrdoljak s kacigom, drugi s lijeva, dok je bio ministar gospodarstva u 'lijevoj' vlasti, arhiva (foto Ministarstvo gospodarstva)

Dragi čitatelji, ovo što slijedi nije tzv. fake news, a niti satira. Naime, nakupina osječkog političkog podmlatka koja se predstavljaju kao Mladi HNS-a Osijeka, odnosno Hrvatske narodne  stranke – liberalni demokrati, oglasila je na Facebooku nagradnu igru. Glavna nagrada je uistinu zanimljiva: dobitnik će besplatno provesti dan s – Ivanom Vrdoljakom, stranačkim čelnikom. Uistinu vrijedna nagrada. Sve što treba je poslati neku lijepu fotografiju Osijeka.

-Fotkaj svoj grad, budi u top 10 i provedi dan s Ivanom Vrdoljakom! Sve što trebaš napraviti; napuniti bateriju na svom mobitelu, pronaći mjesto u Osijeku, opaliti fotku i poslati u inbox do 28.11.2018 ?. Sve fotografije bit će objavljene na našem profilu. 10 fotografija s najviše lajkova odvodi autore na dnevno druženje s Ivanom Vrdoljakom.?‍♀️⛹️‍♂️?‍♀️??‍♂️?‍?‍??‍♂️?‍♀️⛹️‍♀️??‍♀️?‍♀️?‍♂️?‍♀️??‍?‍?⛹️‍♀️?‍♀️- Ovim putem pozivamo VAS, #mladenade našeg divnog grada, da nam pokažete mjesta koja su vama zanimljiva, mjesta na kojima provodite slobodno vrijeme, mjesta uz koja vas vežu lijepe #uspomene. Za nas ste vi pogled u budućnost i zato vas tražimo da nam kroz svoje oči pokažete kako vi vidite naš #Osijek  – ističu na svojoj FB stranici Mladi HNS-a Osijek u nakićenoj objavi  propozicije nagradnog foto natječaja.

Ipak, mladi HNS.a nisu toliko mladi da ne znaju da je dobar dio njihovih vršnjaka u Irskoj i Njemačkoj, pa pozivaju i ‘one koji su otišli na studij ili rad u neki drugi #grad’ 

 -Pozovite prijatelje iz ulice ali i one koji su otišli na studij ili rad u neki drugi #grad da podsjete nas a i sebe na ulice, parkove, prirodu i znamenitosti koje skriva naš grad. U ovom nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi stariji od 18 godina – vele golobradi političari.

Sretna dobitnica ili dobitnik će moći iz prve doznati kako biti godinama dio svih državnih vlasti bez obzira jesu li desni, lijevi itd., te iako nitko ne zna koliko tvoja stranka zapravo ima članova. Moći će neposredno vrhovnika svoje stranke upitati je li istina da za veliki uspjeh hrvatski političar nipošto ne smije biti kompetentan nizašta, niti moralan, istinoljubiv, pravičan, skroman, mudar, etičan i zainteresiran za budućnost vlastitog naroda. Moći će doznati i kako se osjeća političar čija se izborna baza masovno iselila iz njegova kraja, najvećim dijelom otkad on obnaša naviše funkcije državne vlasti, bilo sa SDP-om, HDZ-om ili ostalim političkim nakupinama.

Vrdoljak s kacigom, drugi s lijeva, dok je bio ministar gospodarstva u tzv. ‘lijevoj’ vlasti, arhiva (foto Ministarstvo gospodarstva)

Znatiželjni  dobitnik nagrade će moći doznati i od kojeg su materijala želudac i obraz političara koji gura projekte kojime se, na primjer, čitava Hrvatska (počev od Jadrana do Slavonije i Baranje) namjerava pretvoriti u veliku bušotinu i naftno polje naftnih megakompanija itd.

Unaprijed čestitamo nagrađenoj/om na osvajanju izuzetne nagrade.

Za kraj, evo i naše fotografije za natječaj.

Nagradu prepuštamo drugima.

Slavonija-Dublin (fotomontaža)

Tags: , , ,

VEZANE VIJESTI