Neovisni novinarski portal
19.1.2022.
SCENA
Mario Biondi (foto youtube)

Mario Biondi, ‘talijanski Barry White’, večeras pjeva u Šibeniku

Mario Biondi (foto youtube)

Mario Biondi, talijanski pjevač osebujnog glasa zbog kojega su ga prozvali i ‘talijanskim Barry Whiteom’, večeras će zapjevati u Šibeniku na tvrđavi sv. Mihovila

 – Simpatični Talijan će uz dobro poznate uspješnice izesti i pjesme s aktualnog albuma Brasil, čime će šibenska publika biti među prvima koja će ih slušati uživo. Nastao u suradnji s renomiranim brazilskim glazbenicima, sniman u Rio de Janeiru, album predstavlja konačnu potvrdu Biondijeve ljubavi prema brazilskoj glazbi. Zvuk soula, jazza, popa i bossa nove ispunjavat će tvrđavu i toplu ljetnu večer, a Biondijev glas u kombinaciji sa spontanošću i zabavljačkim talentom garantiraju jedinstveno koncertno iskustvo svima koji će se naći u publici – vele organizatori iz Tvrđave kulture Šibenik.

Kako kažu, nema još puno ulaznica za večerašnji koncert. Pojašnjavaju i kako doći do njih.

Mario Biondi (foto youtube)

-Malo je ulaznica preostalo za ovaj ljetni koncert, te se mogu osigurati u City Pointu (Don Krste Stošića 1), na blagajnama šibenskih tvrđava sv. Mihovila i Barone, te u sustavima www.eventim.hr i www.croatia-tickets.com po cijeni od 250 kuna.Večer će se nastaviti pod tribinama, žanrovskim obratom uz glazbu Alexa Barcka, jednog od osnivača DJ kolektiva Jazzanova. Svojim će setom Barck rasplesati publiku uz zvuk nu jazza, elektronske i house glazbe i dati svoj pečat nezaboravnoj večeri iznad mora, ispod neba – vele u Tvrđavi kulture.

Mario Biondi je planetrano postao poznat zahvaljujući jazzy skladbi ‘This is What You are’, koju možete poslušati ako kliknete na video ispod ovog teksta.

Njegov glazbeni uspjeh je i započeo  2004. godine baš kad je objavio spomenutu pjesmu, a onda su redom krenuli njegovi albumi: “Handful Of Soul”, koji je snimio s High Five Quintetom  I Love You More ( 2007.), If (2010.), Due (2011.), Sun i Mario Christmas (2013.), Beyond (2015.) i Best of Soul (2016.), te posljednji nazvan: ‘Brasil’.

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI