Neovisni novinarski portal
29.3.2024.
HRVATSKA
Za Dublin spremni: Facebook zapošljava Hrvate, ali u – Irskoj

Za Dublin spremni:
Facebook zapošljava Hrvate, ali u – Irskoj

Facebook je odlučio zapošljavati Hrvate, odnosno sve koji se služe hrvatskim i engleskim jezikom i dobro poznaju društvene prilike u Hrvatskoj. Gle čuda, Facebook ne namjerava Hrvate zaposliti u Hrvatskoj nego u – Irskoj. Novozaposlenicima će novo radno mjesto biti u Dublinu. 

– Misija Facebooka je dati ljudima snagu da grade zajedništvo i ujediniti svijet… Facebook traži stručnjaka za pridruživanje timu tržišnih operacija. Ova je pozicija s punim radnim vremenom i temelji se na radu u našem uredu u Dublinu, u Irskoj… Uspješni kandidat će raditi s timom hrvatskog tržišta na pregledavanju prijava potencijalnog zlostavljanja, rješavati će probleme s korisničkim računom…- vele u oglasu za posao (poveznica) za radno mjesto: Market Specialist, Market Operations, Croatian.
Inače, ako želite biti na Facebookovoj plaći (od otprilike 2500 eura mjesečno, kako se pretpostavlja) morate biti spremni odgovarati na upite zajednice uz visoku kvalitetu, brzinu, empatiju i točnost, poznavati Dacebook i njegove proizvode, biti ‘svjesni trenutnih događaja i tipičnog ponašanja korisnika u Hrvatskoj’, imati magisterij i 2 godine profesionanog ekvivalentnog iskustva, morate strateški promišljati te biti osoba ‘s jakim analitičkim i kreativnim vještinama rješavanja problema’, morate dobro znati pisati i čitati hrvatski jezik, kao i engleski…itd.
Tko je za Dublin spreman neka na ovoj povezici promotri što sve treba zadovoljiti da bi odletio za Irsku, ali ne kako bi tamo miješao beton, prao suđe i točio pića, nego da bi bio dio Facebook tima.
Tags: , , , ,

VEZANE VIJESTI