Neovisni novinarski portal
11.5.2021.
POLITIKA
Imamo predsjednika? Borna Sor na Facebooku najavljuje kandidaturu za vrhovnog zapovjednika Oružanih snaga RH

Imamo predsjednika? Borna Sor na Facebooku najavljuje kandidaturu za vrhovnog zapovjednika Oružanih snaga RH

Imamo predsjednika? Zasad još ne, ali uskoro možda da. Naime, sudeći prema Facebook stranici Borna Sor, kandidat za Predsjednika RH, možda sljedeći predsjednik države Repubike Hrvatske koji predstavlja i zastupa Republiku Hrvatsku u zemlji i inozemstvu, brine se za redovito i usklađeno djelovanje i stabilnost državne vlasti te odgovara za obranu neovisnosti i teritorijalne cjelovitosti Republike Hrvatske bude Borna Sor (34).

Budimo realni, tražimo svemogućeg – zasad je je jedini slogan potencijalnog predsjednika države koji kao vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske odgovorna za obranu neovisnosti i teritorijalne cjelovitosti Republike Hrvatske.

Inače, kako ga se mjestimično predstavlja, Borna Sor je rođen 1984. godine u Zagrebu, te je satiričar, novinar, voditelj i TV autor,  urednik  News Bara, scenarist i autor emisija Montirani proces na HRT-u, News Bar NC na RTL-u, NB TEVE na Tportalu itd.

Kandidat Sor (foto Facebook)

Ako doista misli ozbiljno, što u državi kojoj želi biti na čelu i nije lako, Borna Sor će, unatoč profesiji satiričara, morati uložiti goleme napore ne bi li nadmašio svoju potencijalnu protukandidatkinju, aktualnu predsjednicu države Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović, koja je u svojim javnim nastupima pokazalo iznimni talent u afirmaciji apsurdnog humora u Hrvata.

Kandidat Sor će morati i češće mijenjati profilnu fotografiju na Facebooku, kao što to čini aktualna državna poglavarka (vidi TRIS: Predsjednica RH promjenila profilnu sliku: ‘Ljepotica naša pametna trn u oku svih neprijatelja Hrvatske’).

– Kandidat koji izdrži 2 kruga i bez nafljaskavanja – predstavlja se predsjednički kandidat Sor u svojoj posljednjoj objavi na Facebooku, koja zasad ima 19 ‘lajkova’.

 
Tags: , , , ,

VEZANE VIJESTI