Neovisni novinarski portal
27.9.2021.
SCENA
Počela je pretprodaja ulaznica za Kulturaljku 2018

Počela je pretprodaja ulaznica za Kulturaljku 2018

Počela je pretprodaja ulaznica za koncertno finale Kulturaljke 2018. u šibenskom Hangaru, gdje će 30. ožujka nastupiti Jinxi, Kries i Kandžija.

Nakon što se u rekordnom roku razgrabio prvi kontingent ulaznica „ranograbilica“, organizatori su danas krenuli s drugim valom pretprodaje. Ulaznice za veliki tradicionalni proljetni koncert u Šibeniku mogu se kupiti u caffe barovima Baldekin, Bono i Azimut, te online ili na prodajnim mjestima sustava Entrio. Cijena ulaznice je 80 kuna, a na dan koncerta, ako ih ostane, moći će se kupiti na ulazu po cijeni od 100 kuna. Hangar je ograničen prostorom zbog čega organizatori apeliraju da se ulaznice kupe na vrijeme.
Ove godine na Kulturaljci nastupaju Jinxi koji će prvi put u Šibeniku promovirati svoj zadnji album „Pogrebi i pomiriši“ nominiranog u tri kategorije za nagradu Porin. Koncert u Hangaru bit će i službeni warm up za veliku zagrebačku svirku u Domu sportova 4. svibnja, kad slave 20 godina od kultnog „Second Hand“ albuma i hita „Smijem se“.
Nastup Kriesa će također biti službena promocija njihovog hvaljenog albuma „Selo na okuke“ koji je za Porina nominiran u kategoriji „Najbolji album etno glazbe“, a koji se smatra jednim od najboljih regionalnih glazbenih ostvarenja 2017. godine.
Kandžija i Gole žene dolaze na valu i dalje aktualnog „Nema labavo“ materijala s kojim su nastupili na svim relevantnim festivalima u regiji.
Lokalne glazbene snage bit će novi autorski šibenski alter rock bend Rhea koji se oslanja na zvuk bendova Alice in Chains, Soundgarden i Nirvana, te DJ dvojac Škalja&Sokol.
Osmu Kulturaljku u nizu organiziraju volonteri iz šibenske udruge P.A.R.K. koja je poznata i po organizaciji glazbenih festivala Regius i Membrain.

 

Tags: , , , , ,

VEZANE VIJESTI