Neovisni novinarski portal
11.5.2021.
OGLAS
Dječja Nova godina u Dalmareu

Dječja Nova godina u Dalmareu

DALMARE CENTAR POZIVA MALIŠANE NA NOVOGODIŠNJI PARTY

Shopping centar Dalmare u subotu, 30. prosinca, od 17 do 19.30 sati priprema najluđu zabavu u gradu. Ne propustite sjajnu glazbu, ples, nagradne igre, kreativnu radionicu, brojna iznenađenjai izvlačenje velike nagradne igre!

 Vjerovali ili ne, Talijani su u davna vremena imali običaj bacanja starih stvari kroz prozor kako bi pokazali novoj godini da su spremni napraviti mjesta za sve divote koje će im ona donijeti. U Dalmareu imaju puno bolje rješenje – ne opterećujte se starim stvarima, nego uživajte u raskošnoj ponudi šibenskog shopping centra, a usput priuštite svojim mališanima doček nove godine za pamćenje.

Neki su možda premali da bi dugo ostali budni pa je za njih Dalmare pripremio novogodišnji party na kojem ih čekaju glazba, ples, zabava, nagradne igre iznenađenja skrivene u šarenim balonima, Bingo nagradna igra, kreativna radionica izrađivanja novogodišnjih ukrasa… I zato mame i tate, pripremite šljokice, razvucite osmijehe i dovedite dječicu 30. prosinca od 17 do 19.30 na najluđi dječji party u gradu.

Da odrasli ne ostanu zakinuti, 30. prosinca u 19.30 sati, odmah nakon dječjeg novogodišnjeg partyja, na redu je izvlačenje velike nagradne igre u kojoj je moguće osvojiti poklon bon trgovine Pevec u vrijednosti 5000 kuna, 3000 kuna iz trgovina Dalmare centra i putovanje za dvije osobe.

Ne propustite nezaboravan vikend u Dalmare centru, do kojeg možete doći besplatnom autobusnom linijom koja polazi u 9 sati iz Rogoznice, Murtera i Knina, a vraća se iz Dalmare centra, ispred McDonald’s restorana, u 18 sati.


VEZANE VIJESTI