Neovisni novinarski portal
11.5.2021.
(NE)ZANIMLJIVOSTI
Trump s puškom (foto printscreen youtube)

Trumpetanje:
Između Meksika i SAD-a treba sagraditi stakleni zid, da policajcima na glavu ne padne vreća droge od 27 kilograma

Trump s puškom (foto printscreen youtube)

Između Meksika i SAD-a treba izgraditi prozirni zid, i to zato da američkim policajcima na glavu ne padne meksička vreća droge teška 27 kilograma. To je upravo predložio Donald Trump, predsjednik svjetske vojne sile SAD-a.

– Planirani pogranični zid s Meksikom ne mora biti podignut duž čitave granice, ali je važno da zid bude proziran kako bi pogranična policija vidjela kroz njega. Pripadnici narkokartela bacaju velike vreće droge preko zida te ako imate ljude na drugoj strani zida, ne vidite ih, pogode vas u glavu s 27 kilograma robe. S tim je gotovo. Koliko god zvučalo ludo, treba vam proziran zid – pojasnio je državnik Trump zamisao o staklenoj granici.
Predsjednik D.T. (71) smatra da nije potrebno dizati zid duž cijele granice, jer prirodne zapreke na mnogim dijelovima onemogućuju prijelaz.
– Dovoljno bi bilo samo oko 1126 do 1448 kilometara prozirnog zida – smatra on.
Trumpovom providnošću će tako policajci biti spašeni od smrti, ozljeda na radu i bolovanja, jer će na vrijeme uočiti leteću vreću kokaina tešku 27 kilograma, te je skokom u stranu izbjeći.
No Trump ovom idejom o staklenom zidu ne spašava samo policajce od padajućih narkotika, već i cjelokupni svijet od efekta staklenika.
– Nije isključena ni mogućnost postavljanja solarnih panela uz njega. Ne bi bilo loše postaviti solarne panele na zid. Ozbiljno razmatramo da podignemo solarni zid – sinulo je američkom predsjedniku.
Tu je zamisao brže-bolje iznio novinarima koji ga prate leteći s njime u predsjedničkom avionu Air Force One.
A oni su je smjesta lansirali u svijet, te je došla i do nas, pa tako, oprostite nam, i do vas.

 

Trump s puškom (foto printscreen youtube)

Tags: , , , , , , ,

VEZANE VIJESTI