Neovisni novinarski portal
6.12.2021.
POLITIKA / PRIOPĆENJE
Ilustracija: Joško Šupe, Ivan Rajić i Anita Jakšić na 'hodajućoj pressici' (Foto: Tris/H. Pavić)

SDP o vodovodno-nogometnom slučaju:
Svi su sve znali, a nas su prozivali glupima i da ništa ne razumijemo

Ilustracija: Joško Šupe, Ivan Rajić i Anita Jakšić na 'hodajućoj pressici' (Foto: Tris/H. Pavić)

Nakon današnjeg medijskog nastupa direktora šibenskog Vodovoda i odvodnje Mihe Mioča (HDZ) (vidi TRIS) u kojem je progovorio o pojedinostima vodovodno-nogometnog slučaja (‘curenje’ novca javnog poduzeća prema Jadranskoj banci i Hrvatskom nogometnom klubu Šibenik) , oglasio se i šibenski SDP. Evo njihova priopćenja:

SVI SU SVE ZNALI

Nakon današnjeg obraćanja javnosti direktora „Vodovoda i odvodnje d.o.o.“ Mihe Mioča dobili smo potvrdu onoga što cijelo vrijeme govorimo.
Gradonačelnik Burić je sve znao i u svemu sudjelovao, župan Pauk je molio direktora da pomogne HNK Šibenik, a osobe „iznad“ direktora su ga „nagovorili“ da uloži u dionice Jadranske banke.
Što na kraju imamo?
Jadranska banka više neće postojati. HNK Šibenik je i dalje u katastrofalnoj situaciji i ide na prodaju. Novac od dionica je bačen u vjetar pa Vodovod sudskim putem traži povrat sredstava. Novac iz HNK Šibenik „Vodovod“ će tražiti od Grada natrag. Burić, Pauk, Mioč i akteri „iznad“ direktora će i dalje se igrati našim novcem.
A nas, koji na to upozoravamo, već 4 godine će se i dalje prozivati glupima i da ništa ne razumijemo.
I na kraju gradonačelnika kao jednog od odgovornih aktera u ovoj igri MOJ SPAS ZA ME opet pozivamo da javnosti predoči naputak Ministarstva financija vezano za jamstvo grada i Ugovor o kreditu.
Joško Šupe i Anita Jakšić ,
vijećnici SDP-a

Ilustracija iz kišnih dana: Joško Šupe, Ivan Rajić i Anita Jakšić na ‘hodajućoj pressici’ (Foto: Tris/H. Pavić)

Tags: , , , , , ,

VEZANE VIJESTI