Neovisni novinarski portal
17.5.2021.
FILM / KULTURA
Od 4. svibnja počinje prodaja jeftinih ulaznica za Solo Film Festival

Od 4. svibnja počinje prodaja jeftinih ulaznica za Solo Film Festival

Osmo izdanje Solo Positivo Film Festivala, međunarodnog festivala glazbenog dokumentarnog filma, bit će održano u Šibeniku na tvrđavi sv. Mihovila od 4. do 8. srpnja.

Prvi kontingent festivalskih ulaznica u prodaji će se naći u akciji “Quick Week” i to samo u period od 4. do 11. svibnja po iznimno popularnim cijenama od 50 kuna za sve festivalske programe, a mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima Tvrđave kulture u Šibeniku te u sustavima Eventima i Croatia Ticketsa. Ulaznice za Quick week kupljene preko sustava Eventim i Croatia Tickets moraju se zamijeniti za službene festivalske passeve na prodajnim mjestima šibenskih Tvrđava (Tvrđava sv. Mihovila i City Point).
Za ulaznice sada znamo, no i dalje čekamo potvrdu dvije stvari: kompletan filmski program i informaciju je li nastup Laibacha potvrđen na zatvaranju Solo Film Festivala.
Festivalski program Slo Film Festivala obilovat će, kažu organizatori, brojnim premijerama glazbenih dokumentaraca te pratećim programima. Festival će biti otvoren filmom Leslija Woodheada “How the Beatles Rock the Kremlin” u sklopu okruglog stola u povodu 50 godina izlaska legendarnog albuma “Sgt. Pepper” te filmom “Eight Days a Week” oskarovca Rona Howarda koji je u službenoj konkurenciji festivala. Glazbu The Beatlesa nakon projekcije filma donosi The BestBeat, jedan od najboljih europskih Beatles tribute bandova koji i vizualno i glazbeno utjelovljuju Beatlese. Šibenska će publika imati priliku uživati i u drugim naslovima od kojih se ističu filmovi o Daft Punku, Magnificu ili pak Zabranjenom Pušenju te glazbenim poslasticama poput Filmmusicorkestra ili pak Marjana Bana & Diktatora uz brojna druga iznenađenja.

 

Tags: ,

VEZANE VIJESTI